Leslie ile sezeryan göbeği eritenleeer
anonim9 veyaa ben bu sporuda yaptım ama beni çok yormadi diyeceğiniz öneriler de oluuur.
Yorulmadan olmuyor 😂
nuryollanna ahahhs evet tabiki ben öyle demek istemedim aslında 😂😂😂 ağır spor gibi vücudu yoran ve hemen pes ettiren şeklinde soylmeke istemiştim 😂😂
anonim9 April han videolarina bakabilirsin 🫶🏼
Moonlight_ oda can cikartmiyo muydu kız 😂 gerçi chole ting den iyidir diye düşünüyorum 😬 ay bı ara chole ting yapmıştim ben nasıl yapmışım diyorum simdiii. Ama bı bakarım canımm o hanım kızımıza da 😂
anonim9 yok ya bakarsin videolarina ona göre yaparsin yani Chlor Thing nerdeee benim canim aprilim nerdeeee 🤣🤣🤣
Moonlight_ haklısın 😂😂😂😂
anonim9 Gobek cok zor giden bi boyle ve leslie de hafif sayilabilecek kategoride. Zumba+pilates oneririm kuzu.
Sokaklambasi öncelikle Leslie ile vücudumu spora hazırlamak istiyorum. Birden pilatese girince bana çok ağır geliyor ve çabuk pes ediyorum yapamayinca. O yüzden Leslie ile başlamak istedim aslında
anonim9 Ha evet o sekilde olur cok guzel dusunmussun. Ama cok fazla takili kalma lesliede ♥️
anonim9 ağır spor gibi vücudu yoran ve hemen pes ettiren şeklinde soylmeke istemiştim 😂😂
O kadarına zaten gerek yok bence. Mesela en basiti her gün 1 saat yürüyüş. İlk zaman zor gelebilir ama sonra alışırsın, haftada 2 gün de egzersiz eklersin olur bence
nuryollanna evimin konumu pek yürüyüşe musait değil canım inişli çıkışlı aşırı yoruyo ve bır tane küçük bebegim var dışarıya çıkmak yürüyüş biraz zor. O yuzdej Leslie düşündüm aslında evde yürümüş gibi olcam. Ama biraz alisirsam egzersiz de ekleyebilirim dedifij gibi