Balayinda bile sönebilir.arkasini dönüp uyuyabilir♥️🥰
Libidosu yüksek erkek
successfulwoman erkeğimin beni arzulamasi çok hoşuma gider. Onun ihtiyacıni tam karşılar miyim diye hep korku olusuyor
enerciiiii ah bu erkek. Hepsi mi aynı olur 😅
aslankadini sen ondan daha fazla istekli olursun♥️🥰
aslankadini biz kadinlarda ayniyiz
Annesivekizi ben de onu diyecektim tam sevgiliyken eşim çok söylerdi ayda 2 3 anca yapar 😄😁
aslankadini şuan aktif cinsel hayatı yoksa yokluktan libidosunun yüksek olduğunu düşünüyor olabilir 😃
- Düzenlendi
aslankadini hahhaha evlen bence cinsellik önemli. Benim sevgilim de böyle daha şimdiden fıtı fıtıııı çok fenaa.🤭 Ben de aslan kadınıyım bu arada o da koç. İnsallah evlenicez. Esprisini yapıyorduk hatta bize yatak dayanmaz diye.
İnsanlar cinsel hayatlarının aktif olmaması yüzünden boşanıyor canım buldun böylesini bırak takılın. Zaten düzene girer herhalde ilk zamanlar gibi olmaz seneler geçince..
aslankadini şu an yasaklar tatlı geliyor onun için de böyledir bide sürekli olmadığı için 😁 evlenmeden önce eşim de öyleydi açıkçası ben de 🤪 evlenip biraz zaman geçtikten sonra öyle olmuyor
kurklukadin ya şuan sevgiliyiz. Çok fazla temasta bulunuyor. Bazen beni yiyecekmis gibi hissediyorum 🙈 hatta şimdi kabul etsem ilişki de yaşar benle. Evleneceğiz diyor zaten. Bu arada ailemle de tanıştı. Yani ciddi.
aslankadini yasıyorsunuz tabii.😂😂
aslankadini benim kocamda sevgiliyken oyle böyle anlatirdi evlendik haftada 2 olursa şükür 😂😂😂 bu arada 3.5 yillik evliyiz 2 bebegimiz var 🫠😎
successfulwoman çok izin vermiyorum🙈😅 normalde evlenmeden önce yaşanmasını istemem. Ama bazen o kadar çok seviyor ki bende karşı koyamiyorum.
Betybety Allah bağışlasın. Biz ilk yıl çocuk düşünmüyoruz. Yine de Allah bilir. İlk günden hamile de kalabilirim😅
aslankadini aldatma konusu libido ile alakalı değil kuzum ya o onların karaktersizliği yüzünden oluyor malesef.
aslankadini nisanliyken eşimin libidosu yüksek sandım evlendik megersem değilmiş ben koşuyorum peşinden 😂😂😂
aslankadini hahaha büyük konuşma canısı bende 2. ayımda hamile kaldim 😂😂😂
Lovely_00 ya şuan bekar ve her gün canı çektigini söyledi. Herhalde her gün tatmin ediyor kendini. Bence böyle olması fazla ya
Betybety peki sevgiliyken her gün canı çekiyor muydu
kurklukadin sevgili iken kendini tutabiliyor muydu