@ladymomm @perimasali802_ @Zamansiz_ @belladonna @ESMERBOMBA_ @kizatasozu @kurufasulyegibi @Oluyorumanlasana @Moonlight_ ve etiketleyemediklerimmm kız kimse gün sonu raporu vermemiş 😂😂 lady beni dövecek ama yediklerini söylüyorum bugün abarttım 😂😂 sabah eşim yoktu 1 tane patates hasladim salatasını yaptım 👻 ekmeksiz domates ve zeytin ile tükettim. İkindi gibi çok acıktım bi tane muz yedim. Akşam 2 tane miniiiicik biber dolması yanına yoğurt 😂 spor olarak Leslie 3 mil e çıktım ardından 50 mekik çektim üstüne karın egzersizi yapacaktım 5 dakika yapabildiğim oğluşum uyandı sporum bitti bende bitmistim zaten 🥲
5. Hafta 😍💪🏻
anonim9 oyyy ne güzel yapmışsinnnn canım bol eksilerin olsunnn 🥰💕 bnde birakmama rağmen kilo vermişim ama dikkatliydim tabi o yüzden yarindan sonra inşallah Leslie yapacam bnde maalesef göbek gitmiyor
perimasali802_ ah o göbek Allah bildiği gibi yapsın zaten 😂😂😂 gider inşallah zamanla başka bakalım 😚😚😚
ladymomm Keşke bana da Aşik olsa.zeki akıllı biri😂😂
anonim9 benim belirli bir planın yok inanır mısınız gelişi güzel yaşıyorum 😂
Oluyorumanlasana olsun aşkım oda güzel 😂😂
Sabah 20 dakika kardiyo
Öğleden sonra 25 dakika HIIT+Abs
Toplamda 300 kalori yaktım 🔥
2 litre su içtim
Yeşil çay içmedim canım çekmiyor bu aralar
Kaçamak yok ve şekersiz beslenmeye devam ediyorum 🙈
Aslında akşam hurma yemeyecektim ama dayanamadım 🙈 Bu yediğim hurmalar inşallah beni tırmalamaz diyor ve sözü size bırakıyorum 😂😂
@newmommy_
@Zamansiz_
@zeytep
@perimasali802_
@Moonlight_
@llanjalee
@anonim9
@Aglicaktabikolaymi
@aselinannesi9398
@Susunbebekuyuyo
@kurufasulyegibi
@Oluyorumanlasana
@enerciiiii
@kizatasozu
@ESMERBOMBA_
@Cicikiz
@belladonna
@HurremSultan
@dilberevinbarkinyokmu
@delikcorap
@zmran
perimasali802_ toplama bakınca güzel vermişsin aşkım ve 2 kiloda güzel gitmiş bence. Diyet yapmıyorum kafasında olmana rağmen bu sonuç iyi yani 😍
aselinannesi9398 iç çamaşırlarımla çekindim tam net anlamak için
anonim9 gitmiyor top gibi kaldi 😂
perimasali802_ gidecekkk işte o kadar gayret 😂
ladymomm degilmi,ya bilmiyorum acaba cokmu taktim yetişemiyorumdum resmen özellikle çocuklar,ve bugün kizimida aşı yaptırdim ateşi çıkacak kesin gece 🥴🥴🥴
successfulwoman aşık olman gereken insanlar var aşkım 😂😂 @belladonna
perimasali802_ pratik şeyler yapacaksın aşkım. Bak ben mesela yeşilliklerimi yıkayıp kurutup doğruyordum kapaklı kutulara koyuyordum (kıvırcık lahana filan) semizotunu ayıklıyordum kullandıkça yıkıyordum dereotu ve maydanoz da aynı şekilde. 1 günümü ayırıyorum ama 1 hafta boyunca şipşak yapıyorum. Mutfakta temiz kalıyor vaktimi de almıyor mesela 2 günlük yemekler yapabilirsin. Ben kıymalı kabak yemeği yapıyorum ya hani onu yapınca kıyma harcını fazladan yapıyorum dondurucuya atıyorum kabak yemeği yapınca hemen çıkarıp hazırlıyorum sadece kabak doğruyorum 5 dakika yemek ocakta oluyor. Ispanak aldım mesela fazladan aldım temizledim yıkadım dondurucuya attım 2 hafta içinde onu kullandım böyle bazı yemekleri fazla yapıp diğer günler için kolaylık sağlayabilirsin
perimasali802_ aşkım 1 aydır spor yapıyorum hala bende bile var oradan 3 tane çocuk çıktı kolay değil hemen öyle eskisi gibi pat diye toparlasın. Emek istiyor çok fazla ama gayret edersen her şey olur. Birde sosyal medya insanı çok yanıltıyor kadınlar doğum yapar yapmaz incecik görünce modumuz düşüyor ama onlar karın gerdirme ameliyatı oluyorlar çatlakları için tedavi oluyorlar bizim öyle bir imkanımız yok ki o yüzden zaman alacak mecburen 🥲 ah ahhh paranın gözünü seveyim 🤣🤣