Su diyetine😎😎😘
esmermelek hadi bende bi cilginlik yapip bugün su diyeti yapayim bakalim nasilmis🤣
Moonlight_ ölmek mi istiyorsun aşkım 😂😂😂😂
Oluyorumanlasana koşarak terket postu aşkım 😂😍
esmermelek ben de bu sabah sıvı diyetine başladım ama şöyle yapıyorum;
1 muz
Yulaf 4 yemek kaşığı
Yoğurt 4 yemek kaşığı
Tarçın yarım çay kaşığı
Kakao 1 çay kaşığı
Bunları smoothie şeklinde hazırlıyorum. Sabah ve akşam yemeği olarak tüketicem. Gün boyu kalorisiz içecek tüketebirim.
Bunu 1 hafta uygulayıp midemi küçültmeyi hedefliyorum. Daha sonra 1 öğün smoothie bir öğün protein tüketerek istediğim kiloya ulaşıncaya kadar devam edeceğim 🥰
ladymomm ahahahahaha yok kiz su hayattir diyorlar su öldürür mü hic😅😅😅😅
ladymomm 😂😂 neden öyle diyorsun seninle 2 hafta dolu dolu geçti 😂 noolmus 2 kilo verip bıraktiysam
Moonlight_ başlıyoruz o zaman
newmommy_ 16 kg ne kadar surede verdin kız 😅
esmermelek ya bi yerde okumustum bir süre bir şey yemeyince vücut kendini kıtlıkta sanıp yağ yakmayı durduruyormuş doğtu mu ben o yüzden bu diyeti yapamadım 😅
esmermelek yarin baslayalim bugün bisey yedim valla ses cikmayinca 🤣🤣🤣🤣
Sutlucikolati hayir bi müddet sonra enerji sarf etmek icin yag yakmaya basliyor 😅
Moonlight_ olsun sen bildiğin yoldan devam et böyle diyetlere girme 😂😂😂
Moonlight_ hayır aşkım kız doğru diyor 😂😂🫠
Sutlucikolati aynen öyle kendini koruma altına alıyor o yüzden şok diyetler doğru değil. Kısa zamanda güzel sonuç verse bile sonrası için kalıcı olmuyor maalesef
ladymomm benim spor hocam yanlis demis ozaman kiz bana dedi yedigin seyi yakar mesela ama mesela aralikli ourcta uzun süre ac kalirsan bisey yemedigin icin yakacak bisey bulamayinca yag yakar yedi 🙈🤣
Oluyorumanlasana bu diyetten uzak dur diye dedim aşkım yoksa sen şekerli çay haricinde süper iş çıkardın 😂😂😂
Moonlight_ aşkım aralıklı oruç öyle evet. Onda yeterince besin alıyorsun her şeyden önce sağlıklı besleniyorsun ama bunun gibi şok diyetlerde besin olarak zengin beslenmediğin için vücut kendini durduruyor ve mevcut yağları koruma altına alıyor. O yüzden her zaman en ideali yiyerek ve hareket ederek zayıflamak tıpkı aralıklı oruç gibi 🙈😂
ladymomm tamam dogru biliyormusum ozaman 🤣 ipler koptu bende bu postta 😅😅😅
ladymomm ahahaha biseyi de unutmaz 😂🧿