belladonna yoğun istek üzerine buralardayım 😅 adımda diyetisyene çıksın istemiyorum yaaa beni diyetten ibaret hatırlamayın anam 😂🙈
O değil çoğu da evinde değilmiş beni mi keklediler ne yaptılar 🥲 postu açtım gelen giden yok 😂😂

ladymomm benim boyum 168 ama benimde 75 olduğuma inanmıyorlar 😂 en fazla 70 diyorlar onların gözü beni böyle eden 😂

Moonlight_ izinden sonra diyete başlayacaksın o zaman ahhahaha 😂 özlemişsindir buranın lezzetlerini gelince bol bol ye 😂

Oluyorumanlasana aynı boydayız bu arada 😂😂😂 ayy her şeyimiz aynı çıkıyor bak delircem ajjxjdkslsl

ESMERBOMBA_ aşkım benim şahane gidiyorsun 😍 Bende 21 gün boyunca buralardayım sonrası Allah Kerim 🙈 3 hafta boyunca bizimle beraber devam edersen eminim yine çok güzel sonuçlar alırsın 🥹❤️ bu arada tek başına bile harika işler çıkarıyorsun 🧚‍♀️

Kahvaltı;
          1 dilim kaşar peyniri ve 5 adet zeytinle açık tost
          1 dilim süzme peynir
          Domates, salatalık
          1 adet haşlanmış yumurta

Ara öğün;
          1 adet züber
          1 su bardağı süt ile soğuk kahve
          (İçine ek olarak protein tozu ve kolejen ekledim.)

Akşam yemeği;
          2 adet küçük kabağı rendeleyip soteledim
          Üzerine 3 yemek kaşığı yoğurt ekledim

✅2,5 litre su içildi
          ✅45 dakika Grow With Jo video yapıldı (260 cl)
          ✅1 adet soda içildi
          ✅Gün içinde yeşil çay içeceğim 🧚‍♀️

@belladonna
          @newmommy_
          @aselinannesi9398
          @Aglicaktabikolaymi
          @anonim9
          @perimasali802_
          @Moonlight_
          @Oluyorumanlasana
          @Cicikiz
          @ESMERBOMBA_

ladymomm off harika bi menuyle baslangic yapmissin canim benim afiyet olsun😋😍 yarin menunu kopyalayabilirim zeytinli kasarli tosta ben de bayiliyorum😋 hadi spora motive et beni 🥹🥹🥹 hic baslayasim yok 🫢

Moonlight_ geçen seneden beri Masterchef beni sarmıyor yaaa. Şu an açık ama yüzüne bile bakmıyorum tvnin 😂😂