@ladymomm askim bebegim bitanem dun yoktum ozur dilerim girmeye de vaktim olmadi🥲 hastanedeydik gece de dahil🥴 oglusum tam toparlar gibi oldu dedim bi anda uykusunda kustu ishalini soylemiyorum bile. Hastaneye gittik boyle olunca da. Buranin saglik sistemi de o kadar berbat ki once muayene icin saatlerce beklettiler sonra testle bikac bisey istediler tabi bu sirada ne bi serum takma var ne de ilac verme. Doktor, testler cikana kadar calpol ver dedi gitti dalga gecer gibi. Biraz onla tartistim oglum iki gundur evde bu halde suan bizi gecistiriyorsaniz ve ogluma bir sey olursa sizi sorumlu tutar her yere de sikayet ederim dedim onun ustune ilac verdiler. Iki saat once de testler cikti kaninda mikrop ve iltihap varmis bizi buyuk hastaneye sevk ettiler. Simdi eve geldik biraz esya hazirlayip gidicem. Uykusuzluk yorgunluk hat safhada ama oglum iyi olsun da her sey gecer. Detoksumu uc gun surdurmeyi planlarken ancak iki gun surdurebildim dun de esime kebap tavuk al demistim salatayla onu yedim yaninda da bikac ufak catal humus. Bol su ictim. Tek ogun yapmis oldum. Bugun de patatesli havuclu ilikli et haslicam oglumla kendime yanimizda goturmek icin. Hastane yemekleri haram falan olur simdi o toplara girmiyim e hazir da yiyip diyet surecimi berbat etmek istemiyorum. Anlik yazamiyorum askim kusura bakma sana durumu haber edeyim dedim. Elimden geldigince saglikli beslenicem max 2 ogun yaparim kacamak durumu olursa da yazarim sana. Bide teyzesi ogluma dua eder misin rica etsem 🙏🏻 hastanede kac gun yatis verirler ne gibi ilaclar verirler hic bilmiyorum cok korkuyorum

newmommy_ cok gecmis olsun canim insallah bir an önce iyilesir hastaneden güle oynaya cikarsiniz dualarim sizinle🙏🏻 keske hic bir cocuk hasta olmasa🙏🏻❤️

newmommy_
    Çok çok geçmiş olsun bitanem 🥺 Ortalıkta olmadığın için oğlunla ilgili bir durum olduğunu hissetmiştim. Sen kendin ve oğlun için iyi olan şey neyse öyle yap o şekilde hareket et 🌹 Burayı da diyeti de düşünme.
    Rabbim şifa versin, inşallah hiç yatışa gerek kalmadan eve gidersiniz canım benim 🤲🏻❤️ Okurken kendi oğlum gibi içim gitti, küçük canlara hiçbir şey olmasa keşke 🥺

yarentoo Ben yapmaya yapıyorum zaten aşkım. Size üzülüyorum, günler boşa gidiyor diye 🥲

belladonna
      Aşkım sen tam destek, full destek ona lafım yok ❤️😍😘 ama bana asıl diyet yapanlar lazım, hiçbirisi meydan da yok farkında mısın? 😅