ladymomm
Bence tombul bana göre öyle ben öyle düşünüyorum ben öyle hissediyorum ben öyle ben böyle ladyyy 😅

ladymomm
    Şimdi deniz, köy havası, tatil varken insanlar diyeti nasıl yapsın ladyy 😅
    Çoğu kişiyi diğer postlarda bile görmüyorum ben 😅

Gzmkk tamam o zaman süper 🤩 Bizim bugün tartı günümüzdü istersen tartıl ve haftaya pazar günü sonuçları değerlendir

newmommy_
      Amin güzelim benim amin amin 🤲🏻
      Zor vallahi çocuklara laf anlatmak, onları o halde görmek, çocuğuna karşı çaresiz hissetmek 🥺
      Yatacak kadar ne gördüler ki aşkım

newmommy_
        Instagramdan kampa katılınca numara veriyorum rahatlıkla. Hatta o gruplardan şu an iyi anlaştıklarımızla ayrı bir grup bile açtık ama buradakilere karşı bende pat diye numara verme girişiminde bulunamam. Sonrasında niyeti ne olur bilemem yani, bu devirde güvenmek zor 🫠

Kızlar ben yazamadım bir türlü, elime telefonu alıyorum yazamadan çıkıyorum. Son iki günüm yoğun geçiyor 🥲😅

Başlangıç 59,80
          Güncel 58,25
          Giden 1,55 🥳🥳

Paylaştığım diyet listesiye uyarak, 6 günde ulaştım bu rakama 🥹 Beni tatmin etti çünkü uzun zamandır 59 kilonun altını göremiyordum 💃💐

@newmommy_
          @belladonna
          @perimasali802_
          @Moonlight_
          @Oluyorumanlasana
          @aselinannesi9398
          @Aglicaktabikolaymi
          @anonim9
          @yarentoo
          @Cicikiz
          @ESMERBOMBA_
          @Gzmkk

Yeni haftaya bu post altından devam edelim. 🥳💐

belladonna
            aaaa hiç farketmedim aşkım 🥲
            Bana göre kolay geçiyor. Şekersiz alternatifler tüketiyorum, bence yapılmayacak kadar zor değil.
            Tatlı isteğimi hurma ve züber fıstık ezmesi aşırı bastırıyor ya da züber tarzı barlar 🤩
            Bim’de şekersiz çikolata bile aynı şekerli çikolata gibi hiçbir farkı yok 🥳
            Eeee bunlar olunca daha ne olsun aşkım, biraz da tatlıdan, toz şekerden uzak duralım ne olmuş 😂
            Ama bu hava da dondurma beni zorluyor 🫠🫠