ladymomm eşime test aldırmaya gönderdim şimdi sonuçlar çıksın inşallah ondan sonra deneyeceğim 😂😂😂

ladymomm teşekkür ederim aşkım çok güzel olmuş liste bayıldım bende bundan devam ederim. Ara öğün hiç yapamiyordum. İyi oldu bu

ladymomm Of ya yemin ediyorum ki öyle eşimde benle birlikte başlamıştı o da bozdu yine devam edecek

ladymomm
        Çok mantıklı. Çünkü benim değerlerim de normal. Düzenli baktırıyorum ben. Okul döneminde sabah sabit 6da uyanıyordum gece de bazen uyumam 1-2 oluyordu ama ona rağmen dinçtim. Tatil başladı yorgunlukta başladı bende. Birde işin garip kısmı akşam 9Da falan yatıyorum kızımdan önce düşün artık 😅

ladymomm
          Evet işte en büyük artısı bu ama bunu değerlendirmek de önemli herkes başaramıyor mesela ben 😅

ladymomm bende deneyeceğim ya daha önce de burada deneyimlerini paylaşan bir arkadaşımız olmuştu ondan sonra aklımda ama hala adım atamıyorum 😅

ladymomm sıkıldım resmen 2 gün yapıyorum biri geliyor bak gorumcem geldim 4 gün bende kaldı bugün ben anneme gidiyorum belirli bir düzenim yok ki devam ettireyim sadece dikkat etmeye çalışıyorum 3 4 kilo daha versem iyi olurdu da vercem inslh ya 2 3 hafta da veririm annemden döndükten sonra amin amin 😅😅 sen napiyorsun ulaştın mu hedefine

Bugün başladım ama dun gece kalan yulaf ezmesini bitirdiğim icin meyveyle kahvalti yaptim bugun gidip almam lazim 😅 az bisey kiynali yumurta yedim 🥲🥲🥲🥲🥲 ayyy 2.5 litre suyu nasil icicem bilmiyorum ama halledicem bi sekilde 🤣

ladymomm yaa takmaz olur muyum askim benim🥹🥹🥹 sadece sen kizsan da o bana guzel gelir anlaminda soylemek istedim🌸