Diyetlendimm 🧚♀️
ladymomm bencede🤣
ladymomm
Çok mantıklı. Çünkü benim değerlerim de normal. Düzenli baktırıyorum ben. Okul döneminde sabah sabit 6da uyanıyordum gece de bazen uyumam 1-2 oluyordu ama ona rağmen dinçtim. Tatil başladı yorgunlukta başladı bende. Birde işin garip kısmı akşam 9Da falan yatıyorum kızımdan önce düşün artık 😅
ladymomm
Onlar taş sen madensin lady 😅
ladymomm
Evet işte en büyük artısı bu ama bunu değerlendirmek de önemli herkes başaramıyor mesela ben 😅
ladymomm
Sen bırakmazsın da artık
ladymomm
Bende dolma yapacağım o yüzden karar verdim 😜
ladymomm bende deneyeceğim ya daha önce de burada deneyimlerini paylaşan bir arkadaşımız olmuştu ondan sonra aklımda ama hala adım atamıyorum 😅
ladymomm sıkıldım resmen 2 gün yapıyorum biri geliyor bak gorumcem geldim 4 gün bende kaldı bugün ben anneme gidiyorum belirli bir düzenim yok ki devam ettireyim sadece dikkat etmeye çalışıyorum 3 4 kilo daha versem iyi olurdu da vercem inslh ya 2 3 hafta da veririm annemden döndükten sonra amin amin 😅😅 sen napiyorsun ulaştın mu hedefine
Bugün başladım ama dun gece kalan yulaf ezmesini bitirdiğim icin meyveyle kahvalti yaptim bugun gidip almam lazim 😅 az bisey kiynali yumurta yedim 🥲🥲🥲🥲🥲 ayyy 2.5 litre suyu nasil icicem bilmiyorum ama halledicem bi sekilde 🤣
An itibariyle kuruyemisin icinden gectim 🥲 aksam yemek yemicem 🤦
perimasali802_ yok ya alışmadık götte don durmazmış 🤣🤣🤣🤣
Sutlucikolati 😅deli kiz