ladymomm
Evet işte en büyük artısı bu ama bunu değerlendirmek de önemli herkes başaramıyor mesela ben 😅

ladymomm bende deneyeceğim ya daha önce de burada deneyimlerini paylaşan bir arkadaşımız olmuştu ondan sonra aklımda ama hala adım atamıyorum 😅

ladymomm sıkıldım resmen 2 gün yapıyorum biri geliyor bak gorumcem geldim 4 gün bende kaldı bugün ben anneme gidiyorum belirli bir düzenim yok ki devam ettireyim sadece dikkat etmeye çalışıyorum 3 4 kilo daha versem iyi olurdu da vercem inslh ya 2 3 hafta da veririm annemden döndükten sonra amin amin 😅😅 sen napiyorsun ulaştın mu hedefine

Bugün başladım ama dun gece kalan yulaf ezmesini bitirdiğim icin meyveyle kahvalti yaptim bugun gidip almam lazim 😅 az bisey kiynali yumurta yedim 🥲🥲🥲🥲🥲 ayyy 2.5 litre suyu nasil icicem bilmiyorum ama halledicem bi sekilde 🤣

ladymomm yaa takmaz olur muyum askim benim🥹🥹🥹 sadece sen kizsan da o bana guzel gelir anlaminda soylemek istedim🌸

anonim9 sonuç ne çıktı yoksa teyze mi oluyoruz 🥳🥳😂😂

yarentoo
            Yaaa bende bu diyetisyenin listelerine bayılıyorum hem evde bulunan pratik şeyler oluyor hem doyurucu. Böyle içinde değişim vs yapmak istediğin bir şey olursa söyle lütfen. Değişim yapılacak şeyleri biliyorum yardımcı olurum 🌺

yarentoo
            Bence tam gaz beraber devam edin hem öyle olursa yemekle ayrı ayrı uğraşmamış olursun.