Sutlucikolati Bugün başladım ama dun gece kalan yulaf ezmesini bitirdiğim icin meyveyle kahvalti yaptim bugun gidip almam lazim 😅 az bisey kiynali yumurta yedim 🥲🥲🥲🥲🥲 ayyy 2.5 litre suyu nasil icicem bilmiyorum ama halledicem bi sekilde 🤣
ladymomm Sutlucikolati Bebeğim böyle cezalandırma yapana kadar listeleri uygulasana inan zaten aç kalmayacaksın. Ekstra da spor yap listeyle beraber bak gör sonucu 🌺
newmommy_ ladymomm yaa takmaz olur muyum askim benim🥹🥹🥹 sadece sen kizsan da o bana guzel gelir anlaminda soylemek istedim🌸
anonim9 ladymomm ilk idrarimla yapmadım ama doğrudur diye umuyorum 😂😂 hayır çok şükür olmuyorsunuz 😂😂😂😂😂
ladymomm yarentoo Yaaa bende bu diyetisyenin listelerine bayılıyorum hem evde bulunan pratik şeyler oluyor hem doyurucu. Böyle içinde değişim vs yapmak istediğin bir şey olursa söyle lütfen. Değişim yapılacak şeyleri biliyorum yardımcı olurum 🌺
ladymomm yarentoo Bence tam gaz beraber devam edin hem öyle olursa yemekle ayrı ayrı uğraşmamış olursun.
belladonna ladymomm Bizim evde kapanmayan bir alarm var uyanmamak mümkün değil ki 😅 Gece uyku saatini ileri çekmem lazım ama nasıl ahahaha
ladymomm belladonna bazen çok sıkılıyorum yaaa ama en azından tekrar almamak için koruma yapmam lazım o da bir bu kadar sürer 🥲
belladonna ladymomm Sen istesen de çok yiyemezsin ki miden küçüldü artık 😅 sağlıksızı da bünyen kabul etmez sjsjsjsj
ladymomm belladonna Bence yapmalısın, inan 4-5 gün zorluyor sonra senin gözüne batsa da istemiyorsun 😂