ladymomm yaa takmaz olur muyum askim benim🥹🥹🥹 sadece sen kizsan da o bana guzel gelir anlaminda soylemek istedim🌸

anonim9 sonuç ne çıktı yoksa teyze mi oluyoruz 🥳🥳😂😂

yarentoo
      Yaaa bende bu diyetisyenin listelerine bayılıyorum hem evde bulunan pratik şeyler oluyor hem doyurucu. Böyle içinde değişim vs yapmak istediğin bir şey olursa söyle lütfen. Değişim yapılacak şeyleri biliyorum yardımcı olurum 🌺

yarentoo
      Bence tam gaz beraber devam edin hem öyle olursa yemekle ayrı ayrı uğraşmamış olursun.

belladonna bazen çok sıkılıyorum yaaa ama en azından tekrar almamak için koruma yapmam lazım o da bir bu kadar sürer 🥲

enerciiiii
        Yaparsın aşkım sen. Hareketli olursan, porsiyon kontrolünü sağlarsan almazsın zaten. Ben bayramda dibine vurdum resmen yeme içmenin. Tatilde hiç hiç dikkat etmedim ama bilerek rahat 4 saat havuzdan çıkmadım, yüzdüm. Yediklerimi yakmaya çalıştım kendimce ve geldiğimde hiç kilo almamıştım. Hedefime de çok çok az kaldı 😅 58 i gördüm, dün tartı günüydü. İlk 57 sonra 55 niyetim bakalım 🥹

Sutlucikolati
          Bebeğim böyle cezalandırma yapana kadar listeleri uygulasana inan zaten aç kalmayacaksın. Ekstra da spor yap listeyle beraber bak gör sonucu 🌺