belladonna
İlle de övecek, hiç vazgeçmez övmekten canım 😍😅
Diyetlendimm 🧚♀️
belladonna sanki zannedersin 90 kilo 😂😂
belladonna bazen çok sıkılıyorum yaaa ama en azından tekrar almamak için koruma yapmam lazım o da bir bu kadar sürer 🥲
belladonna benimde canım dolma çekiyordu ama makarna yaptım 🥹😂
belladonna
Bence yapmalısın, inan 4-5 gün zorluyor sonra senin gözüne batsa da istemiyorsun 😂
newmommy_ nasılsın canım sen ulaştın mı hedefine devam mııı
enerciiiii
Yaparsın aşkım sen. Hareketli olursan, porsiyon kontrolünü sağlarsan almazsın zaten. Ben bayramda dibine vurdum resmen yeme içmenin. Tatilde hiç hiç dikkat etmedim ama bilerek rahat 4 saat havuzdan çıkmadım, yüzdüm. Yediklerimi yakmaya çalıştım kendimce ve geldiğimde hiç kilo almamıştım. Hedefime de çok çok az kaldı 😅 58 i gördüm, dün tartı günüydü. İlk 57 sonra 55 niyetim bakalım 🥹
Sutlucikolati
Bebeğim böyle cezalandırma yapana kadar listeleri uygulasana inan zaten aç kalmayacaksın. Ekstra da spor yap listeyle beraber bak gör sonucu 🌺
ladymomm @Sutlucikolati bu listeyi de yer imine kaydet. Ben bu hafta bu listeyi yapacağım
ladymomm yaparsın sen ya bizden daha azimlisin sen eskisi gibi mi yapsak acaba 2 3 hafta surdursek yeter motivasyon olur
- Düzenlendi
ladymomm 🤷🏻♀️bilemiyorum ki canım misafirim var şuan
Kahvaltı;
2 dilim peynirle tost (tam buğday ekmeği)
3 dilim karpuz
Domates, Salatalık, Biber
10 adet zeytin
Ara Öğün;
1 adet şeftali
15 adet çiğ badem
1 bardak sütle kahve ☕️
Akşam Yemeği;
Tabağa 15 kaşık tam buğday makarna koydum, 5 kaşık kadarını yiyemedim
4 yemek kaşığı yoğurt koydum, 3 kaşık yiyebildim 🧚♀️
✅2,5 litre su
✅Sirkeli su
✅Kaçamak yok
✅Şekersiz 8. Gün
✅Spor
21 günlük Seda Altın programını yapmaya çalışacağım hadi bakalım 💪🏻
@newmommy_
@belladonna
@perimasali802_
@Moonlight_
@anonim9
@yarentoo
@Gzmkk
@Aglicaktabikolaymi
@aselinannesi9398
@Cicikiz
@ESMERBOMBA_
- Düzenlendi
enerciiiii
Aşkım beraber yaptığımız dönemde kampa katılmıştım hatırlarsın belki. Oradan birkaç kişiyle bayağı samimi olduk ayrı bir grup açtık. Oradan da yeni kampa katılan arkadaşlar oldu. Sağolsunlar ücret ödemelerine rağmen, karşılıksız listelerini gönderdiler beraber yapalım diye. Bir arkadaş 21 günlük aralıklı oruç kampına katıldı her hafta yeni liste atıyor. Bugünden itibaren de 2. Haftaya başladık, listeleri de paylaştım zaten. İncele istersen ama yeni post açarak ilerlemeyeceğim 21 gün bitene kadar bu postta devam etmeyi düşünüyorum
aselinannesi9398 ah şu misafirler sanki hedefe ulaşmayalım diye bilerek meydana çıkıyorlar 😂😂
ladymomm bu liste hizli sonuc verir mi 🥲🥲🥲 duygusal olarak vücudumla küsüm çünkü bu aralar 😅