enerciiiii
Yaparsın aşkım sen. Hareketli olursan, porsiyon kontrolünü sağlarsan almazsın zaten. Ben bayramda dibine vurdum resmen yeme içmenin. Tatilde hiç hiç dikkat etmedim ama bilerek rahat 4 saat havuzdan çıkmadım, yüzdüm. Yediklerimi yakmaya çalıştım kendimce ve geldiğimde hiç kilo almamıştım. Hedefime de çok çok az kaldı 😅 58 i gördüm, dün tartı günüydü. İlk 57 sonra 55 niyetim bakalım 🥹
Diyetlendimm 🧚♀️
Sutlucikolati
Bebeğim böyle cezalandırma yapana kadar listeleri uygulasana inan zaten aç kalmayacaksın. Ekstra da spor yap listeyle beraber bak gör sonucu 🌺
ladymomm @Sutlucikolati bu listeyi de yer imine kaydet. Ben bu hafta bu listeyi yapacağım
ladymomm yaparsın sen ya bizden daha azimlisin sen eskisi gibi mi yapsak acaba 2 3 hafta surdursek yeter motivasyon olur
- Düzenlendi
ladymomm 🤷🏻♀️bilemiyorum ki canım misafirim var şuan
Kahvaltı;
2 dilim peynirle tost (tam buğday ekmeği)
3 dilim karpuz
Domates, Salatalık, Biber
10 adet zeytin
Ara Öğün;
1 adet şeftali
15 adet çiğ badem
1 bardak sütle kahve ☕️
Akşam Yemeği;
Tabağa 15 kaşık tam buğday makarna koydum, 5 kaşık kadarını yiyemedim
4 yemek kaşığı yoğurt koydum, 3 kaşık yiyebildim 🧚♀️
✅2,5 litre su
✅Sirkeli su
✅Kaçamak yok
✅Şekersiz 8. Gün
✅Spor
21 günlük Seda Altın programını yapmaya çalışacağım hadi bakalım 💪🏻
@newmommy_
@belladonna
@perimasali802_
@Moonlight_
@anonim9
@yarentoo
@Gzmkk
@Aglicaktabikolaymi
@aselinannesi9398
@Cicikiz
@ESMERBOMBA_
- Düzenlendi
enerciiiii
Aşkım beraber yaptığımız dönemde kampa katılmıştım hatırlarsın belki. Oradan birkaç kişiyle bayağı samimi olduk ayrı bir grup açtık. Oradan da yeni kampa katılan arkadaşlar oldu. Sağolsunlar ücret ödemelerine rağmen, karşılıksız listelerini gönderdiler beraber yapalım diye. Bir arkadaş 21 günlük aralıklı oruç kampına katıldı her hafta yeni liste atıyor. Bugünden itibaren de 2. Haftaya başladık, listeleri de paylaştım zaten. İncele istersen ama yeni post açarak ilerlemeyeceğim 21 gün bitene kadar bu postta devam etmeyi düşünüyorum
aselinannesi9398 ah şu misafirler sanki hedefe ulaşmayalım diye bilerek meydana çıkıyorlar 😂😂
ladymomm bu liste hizli sonuc verir mi 🥲🥲🥲 duygusal olarak vücudumla küsüm çünkü bu aralar 😅
ladymomm gorumceme gectik bugun oglumla yorgunuz diye yemegi gelin burda yiyin dedi. Kilis tavasi, pirinc pilavi ve cacik yapmisti kendime karisik bi tabak hazirladim. 4 yk pirinc yedim bir dolu kase cacik iki kare dilim de tava 🤭🤭 yarin tam gaz basliyorum ben de saati saatind rapor gecicem insallah
newmommy_
Seda Altın’ı tavsiye üzerine denedim bugün. Az hareket çok tekrarlı ilerletiyor. Ben bugün pilates videosu yaptığım için ve hareketlere artık alıştığım için tam anlayamadım ama bacaklarım ve karın kaslarım fena yandı onu bayağı sevdim 😍 yaptığı haraketleri Burçin Dengin’in videolarında da var eğer yapacaksan ilk etapta Burçin öneririm o daha güzel hazırlıyor bence. Bunu yaparsan pes edebilirsin
newmommy_ ayy aksam menunu canim suan o kadar cekti ki😍😍😋 afiyet sifa olsun. Tam bugday makarna lezzetli mi guzelim hic yemedim de.
Aslında normal makarna ile tam buğday makarnası aynı kalori. 10-20 kalori fark ediyor ama içerik olarak tam buğday lif açısından daha zengin. Sindirmesi daha kolay anlayacağın. Ben BİM’de indirimde diye Ankara marka almıştım onu çok sevemedim. Bu bilindik bir marka var barella mı neydi. Belki orada varsa o marka ona bakabilirsin onun makarnaları daha güzel. Birde mümkün olduğunca sosuyla pişirmeye çalışırsan daha da lezzetli oluyor. Mesela ben tencere domates püresi, biber salçası, soğan, sarımsak, maydanoz, karabiber, pulbiber, zeytinyağı ve tuz ekledim. Makarnayla beraber kaynar suyu da döküp hiç kavurma işlemi yapmadan, makarna suyunu çekene kadar pişmesini bekledim. Bu kötü makarnayı bile lezzetli yaptı. Bu tarifi dene hem pratik uğraştırmıyor hemde her makarna çeşidine yakışıyor. Üzerine bir dilim kadar da kaşar rendele ooohhhh 😍
newmommy_
3 kiloya kadar kas yapmıyor. Mevcut kası koruyup sıkılaşmak istiyorsak 3 ideal. Ama hem sıkılaşıp hem kas olsun dersen de 5 kilo iyi. Birde bakma sen kas öyle ha deyince de olmuyor. Spor salonunda neler kullanıyorlar neler. Sıkılaşması içinde kaslanması lazım diyor eşim bilmiyorum ama ben 2,5 ve 3 kilo dumbell alcam çünkü 1 kilo işimi görmüyor. Bu arada 32 değil 30 cm miş kollarım eşim ölçtü bugün