ladymomm Sutlucikolati Harfi harfine uyar haftada 4 gün spor 3 gün dinlenme şeklinde düzen oluşturursan ve ilk kez diyete başlayacaksan güzel kilo verirsin.
ladymomm perimasali802_ Günaydın çiçeğim, burada herkes ölü balık gibi. Postu ayakta tek başıma tutmaya çalışıyorum 😂😂
anonim9 ladymomm benim yaramaz bı oğlum var biliyosun dimiiii😂😂 daha 1 yaşına girmedi bile dur ikinciyi kaldiramam 😂
belladonna ladymomm Bizim evde kapanmayan bir alarm var uyanmamak mümkün değil ki 😅 Gece uyku saatini ileri çekmem lazım ama nasıl ahahaha
ladymomm belladonna Çay iç, kahve iç 😂 dışarıya yürüyüşe çık ya da git spor yap. O saatte çocuktan önce uyumana izin veren koca, spor yapınca da idare eder 😂 bu arada senin pilates ne oldu
belladonna ladymomm Sen istesen de çok yiyemezsin ki miden küçüldü artık 😅 sağlıksızı da bünyen kabul etmez sjsjsjsj
ladymomm belladonna Ay evet ya sevinsem mi bilemedim 😂 ben yemek yemeyi çok severim dndndmlk geçen çok açım diye tabağı doldurdum da doldurdum ama yiyemedim hep yarım bırakıp kalkıyorum, arkamdan ağlayacaklar biriktiriyorum 😂
perimasali802_ ladymomm yine yeni yeniden geldim aşklarım benim ♥️😍 Bal peteğimle diyet serüvenine devamm 😎
belladonna perimasali802_ ben de bu sene iyi takıldım ikiliye 😅 nane de harika bir aroma veriyor tavsiye ederim
perimasali802_ belladonna nane denemedim ama diğer iksini çok seviyorum hamile iken hep yiyordum ammaa takkiii karpuzdan bikana kadar şimdide yiyemiyorum 😅