belladonna
Çay iç, kahve iç 😂 dışarıya yürüyüşe çık ya da git spor yap. O saatte çocuktan önce uyumana izin veren koca, spor yapınca da idare eder 😂 bu arada senin pilates ne oldu

belladonna
    Ay evet ya sevinsem mi bilemedim 😂 ben yemek yemeyi çok severim dndndmlk geçen çok açım diye tabağı doldurdum da doldurdum ama yiyemedim hep yarım bırakıp kalkıyorum, arkamdan ağlayacaklar biriktiriyorum 😂

ladymomm kahvaltımı yaptım bacım su. Kayınvalideyi gönderdim, akşama ne yiyeceksin fikir olsun

yarentoo akşama tavuk yicem salatayla beraber 🌺 paylaştığım 3 listenin arasında 🍯 emojili olan listeyi yapıyorum bugün 🧚‍♀️

ladymomm ss aldim boyle yapicam makarnayi😍😍😍 ok ben de alayim tam bugday. Makarna cok seviyorum en azindan sagliklisini yemis olurum😋😋😋

ladymomm evet ya iyi geldi vallahi sabah da cok guzel saglikli bi kahvalti yaptim bugunden tam gaz basliyorum 😍😍😍

ladymomm
            Aşkım pilates bitti ben zaten keyfi gidiyordum bizim kızlara eşlik ediyordum 8 dersti zaten. Uyumamdan eşimde memnun değil ama onunda elinden bir şey gelmiyo 😅 bana kalk deyince hadi sen de uyu diyormuşum düşün durumumu😅
            Kahve bana etki etmiyor çünkü ben tam bir kahvekoliğim çayı da hiç sevmem 😅