ladymomm
Aşkım pilates bitti ben zaten keyfi gidiyordum bizim kızlara eşlik ediyordum 8 dersti zaten. Uyumamdan eşimde memnun değil ama onunda elinden bir şey gelmiyo 😅 bana kalk deyince hadi sen de uyu diyormuşum düşün durumumu😅
Kahve bana etki etmiyor çünkü ben tam bir kahvekoliğim çayı da hiç sevmem 😅
Diyetlendimm 🧚♀️
ladymomm
Her tarafım ödemli herhalde Ya anlamadım tartılmak da istemiyorum offf 😅
ladymomm
Önce gözünü doyur ladyyy 😅
Ne güzel işte. Ben senin en çok hayatına sporu ve yeme düzeni getirdiğine seviniyorum darısı bana 😅
ladymomm
Normal dolmayı fırında pişirdim 😅 üzerine yağlı kağıt koyuyorum daha sonra alıyorum biraz daha pişiriyorum efsaneeeee 🤌🤌
Bu şekilde dene diğer türlü yapmak istemezsin o kadar diyorum bana güven 😅
ladymomm
Evet, annem kvdem eltim hopaaaa 😅
ladymomm
Çok koymuyorum verdiği aroma çok güzel oluyor. Sen de dene 😅 soğuk soğuk harika oluyor ahahah
Karpuzu da kare kare dilimliyorum özeniyorum falan dhdjdjsjs
ladymomm dedim bile 🤣
ladymomm canım supersin valla sendeki azim keşke bendede olsa bu ara bide misafirim var hiç dikkat edemiyorum ama şükür almadimda aynı kaldi kilom
ladymomm halledicez inşallah misafirim gidincede ben annemlere gidicem ama aşırıya kacmiyorum tabiki önceden tıka basa yerdim şimdi alıştım herhalde o kadar yiyemiyorum ondanda verdiğim kiloyu koruyorum bence
belladonna
Pilatese giderken insan bir iki cm incelir Bellamm yaa boşa mı zaman verdin sen 😅
Alıştırma sakın kendini, çok zor toparlarsın bak. Yemin ederim insan akşama kadar sersem gibi dolanıyor öyle olunca 🥴
Ben ikisini de çok severim, çaya eşlik eden olursa ikinci demliği bile gömerim 😍
belladonna
Katı beslenip suyu az içtiysen normaldir 😂 Hadi tartıl bu senin için dönüm noktası olabilir anjxjksk
belladonna
Bu sıcaklarda sürdürebilirsem eğer böylece gider 😂 ama yazın diyet yapmakta güzel ya sürekli meyve var listede 😍
İstersen yaparsın sende o azim var 🧚♀️