ladymomm halledicez inşallah misafirim gidincede ben annemlere gidicem ama aşırıya kacmiyorum tabiki önceden tıka basa yerdim şimdi alıştım herhalde o kadar yiyemiyorum ondanda verdiğim kiloyu koruyorum bence

@ladymomm kız hep sorayım diyorum unutuyorum soğuk kahveyi nasıl yapıyorsun malzemelerin neler bide tadı acı miii

anonim9
      Şekersiz tüketmek istiyorsan hemen gidip kendine bir tane vanilya aromalı protein tozu alıyorsun. Şeker yerine yarım ölçek ondan koyuyorsun zaten şekerli soğuk kahve gibi oluyor aynı

anonim9
        Kahveyi suda açıyorum aşkım çok bızlatmıyorum ama protein tozunu da su da açıp bızlatıyorum yoksa topaklanıyor. Sonra bardağa buz koyup ikisini ilave ediyorum en son üzerine süt

anonim9
          Ya da kendine stevia al. Şeker yerine tatlandırıcı olarak kullanıyorlar onu da. 1 kaşık şeker yerine 1 kaşık stevia kullanıyorsun ölçü aynı oluyor normal şekerle. Şu bimde söyleyip durduğum şekersiz çikolata da stevia ile tatlandırılmış zaten

belladonna
          Pilatese giderken insan bir iki cm incelir Bellamm yaa boşa mı zaman verdin sen 😅
          Alıştırma sakın kendini, çok zor toparlarsın bak. Yemin ederim insan akşama kadar sersem gibi dolanıyor öyle olunca 🥴
          Ben ikisini de çok severim, çaya eşlik eden olursa ikinci demliği bile gömerim 😍

belladonna
            Katı beslenip suyu az içtiysen normaldir 😂 Hadi tartıl bu senin için dönüm noktası olabilir anjxjksk

belladonna
              Bu sıcaklarda sürdürebilirsem eğer böylece gider 😂 ama yazın diyet yapmakta güzel ya sürekli meyve var listede 😍
              İstersen yaparsın sende o azim var 🧚‍♀️