belladonna bugün mesela eşime yine pirinç yaptım baktım oğlan pirinç yiye yiye Çin’li olacak 😂😂😂 bende kıymalı makarna yaptım yoğurtla beraber yedi kendime de mantar soteledim. Herkes tek çeşit yiyor da işte bak benim uğraşıma 😂😂😂

belladonna Offff ben okurken yoruldum ladyyy bu neeee 😅

Kesin okuyunca bunu yazacak dedim biliyor musun 🤣🤣
    Girmedim ki izleyeyim aşkım 😅 girsem derdiniz giriyor yazmıyor diye sjjdjdldhjk ama girince ne göreyim herkes per perişan 😂
    Ay postu açmayı da geçtim yine iyi motive olup diyet yapmaya devam ediyorum 😂

meleksen1 bende oğlumun fırsat vermediği zamanlarda yiyemiyordum ama kiloyu da veremiyordum haksızlık kız bu 😂

anonim9 eeeee daha neyi bekliyorsun o zaman kesecem seni haaaağ 🔪🔪

Moonlight_ bella dedikoduyu başlattığı halde ona teşekkür etti bende dedim ki bize de et bizim suçumuz ne 😂😂😂

yarentoo az daha sabret 2 yaş en zorlu dönem ama geçiyor. Eşin bu dönemde sana yardımcı olursa en azından biraz yükün hafifler. Ama inan 3 yaşından sonra özellikle 4 e yaklaşınca çok rahat ediyorsun. Ben mesela oğlumun eline bir şey veriyorum onunla oyalanırken başka bir oda da sporumu yapıyorum tabii ki her ihtimale karşı mutfağın kapısını kilitliyorum 😂 beni rahatsız etmiyor arada yanıma geliyor bir şeyler söylüyor gösteriyor ama asla yapışmıyor tekrar salona geri gidiyor kendi başına oynuyor. Ama 2-3 yaş arası zor anlıyorum seni 🫂🥺

ESMERBOMBA_ yaaa harikasın aşkım. Uzun zamandır kaçamak yapmadan diyete devam ettiysen bünyen alışmıştır 1 hafta daha diyet şeklinde ilerle baktın yine gitmiyor o zaman kaçamak yapıp bünyeni şaşırtabilirsin ama arada kaçamaklar yapıyorum diyorsan düzeni bozmadan devam et ❤️😍

ladymomm Ahahah aşkım metabolizma işte 🥲 Ben de bazen öyle olmak istiyorum, çok zor kilo alıp çok kolay veriyorum ya 😭

newmommy_ sadece birisini yap. Bunu yapacaksan Leslie bırak ama bazı videoları kısa oluyor o güne 1 mile peşinden ekleyebilirsin

meleksen1 ayy bende kolay kilo veririm kız 😅 sadece o dönem gece yiyordum eşim geç geliyordu 😂😂 birde pandemiydi hareketsiz kalmıştım 🥲

ladymomm İşte sen ideal bir bünyeye sahipsin 😂 İstediği zaman kilo alıp istediği zaman kilo verebilen 🤝😂