Medusa ama 2 haftada çok değilmi özlemek için memlekete gittim daha öncede gitmiştim ama max bi haftaydı ilk defa 15 gün oldu yandıkkk yandık 🤣
İlişki sıklığı
kukuliiiii Her ilişkinin dinamiği farklı işte😂
simonedebeauvoir Koltuk fantezisi bı başka yaa
kaardelen kız her gün sıkılmıyo musun ? 😅
Sutlucikolati Sıkılmıyorum, sanırım libidodan kaynaklı 😂
Sutlucikolati aşkım bizimkide öyle hatta günde iki kez falan oluyor du Sabah ve gece tabi bebiş sağolsun günde bir kez oluyor artık
karsugunes ilk başlarda bizde de oyleydi ama sonra eser kalmadi o hallerimizden 🤣 gecen ay bi her gun yapmaya baslamistik ama sıkılmıştım artik simdi hafada 3-4e düştü 🤣
Sutlucikolati Benim eşim inşaat işi ile uğraşıyor bir ay beraberiz bir ay uzak iki ayın hırsını bir ayda çıkarmaya çalışıyoz oyuzden bizde ara vermek yok🔥🔥
karsugunes kız oyle de bi yandan iyi bi yandan kotu 2 ay insan ozlemekten delirir o 1 ayda da ne atesli sevisilir 🤣
Sahra5 nasıl düzeldi acaba bizde aynı sıkıntıyı yaşıyoruz şehir dışındayım döndüğümde tedavi olucaz siz herhangi bir tedavi gördünüz mü yoksa kendiliğinden mi düzeldi
sananee libidosu düşüktür
mlksrdl evlenmeden once cinsellik benim icin cok onemliydi ama beklentilerimi dusurmek zorunda kaldim maalesef ilk zamanlar ayda 1 yapiyorduk ve 5 dk suruyordu 6 yil oldu hala oyle. gec kadinim insan uzuluyor