kizatasozu ne bilim kanki valla üzülüyorum böyle söyleyince sen😔 keşke elimde bir sihirli değnek olsa da pıt diye geçse sevdiğim herkesin sorunları. Yani bu işler tiple de olmuyormuş burda onu anladım bakıyorum bebek gibi bir içim su kadınlar. Hani erkek olsam öyle eşim olsa memnun etmek için neler yaparım. Bu erkeklerin koku yansın ya valla attığımız tırnağı bile haletmiyorlar 🥲

Medusa ama 2 haftada çok değilmi özlemek için memlekete gittim daha öncede gitmiştim ama max bi haftaydı ilk defa 15 gün oldu yandıkkk yandık 🤣

mlksrdl haftada 3-4 defa olan da var her gün olan da günde 3-4 defada ama bir ay da uzun bir süre tabiki eskiden bizde de öyleydi aşırı sinir bozucu bişey
    Şimdi haftada 4-5 kere bazen gecede 3 defa sabahsına falan şimdi tam benim gönlümce🤣🤣🤣

Sahra5 maşallah 🤣🤣 ben çok ilişki taraftarı değilim ama yani zevk almıyorum sanki çocuktan sonra bozuldu biseyler sanki

karsugunes ilk başlarda bizde de oyleydi ama sonra eser kalmadi o hallerimizden 🤣 gecen ay bi her gun yapmaya baslamistik ama sıkılmıştım artik simdi hafada 3-4e düştü 🤣

Sutlucikolati Benim eşim inşaat işi ile uğraşıyor bir ay beraberiz bir ay uzak iki ayın hırsını bir ayda çıkarmaya çalışıyoz oyuzden bizde ara vermek yok🔥🔥

karsugunes kız oyle de bi yandan iyi bi yandan kotu 2 ay insan ozlemekten delirir o 1 ayda da ne atesli sevisilir 🤣

mlksrdl bi ara ben de öyleydim doğumdan sonra şimdi ama tam tersi çok daha istekliyim eskisinden de istekliyim

Sahra5 niyeyse bende kalmadı o istek🤣🤣oğlum 2 yaşına geldi 2 ay sonra 2 yaş bendeki isteksizlik aynı 🤣🤣🤣🤣 gerçi bazı zamanlar libidom yukseliyo ama eşim evde olmuyo vardiyalı calisiyo ee o olmayincada bütün sevkim kaçıyo öbür güne gene isteksiz🤣🤣🤣🤣

Sahra5 nasıl düzeldi acaba bizde aynı sıkıntıyı yaşıyoruz şehir dışındayım döndüğümde tedavi olucaz siz herhangi bir tedavi gördünüz mü yoksa kendiliğinden mi düzeldi

sananee çok aşırı istekli değiliz ikimizde o ağır işte calisiyo genelde hep yorgun geliyo eve ben desen tek çocukla patates oldum🤣🤣🤣🤣 şaka bı yana evet şahsen ben kendi adıma konusiyim benim libido yerlerde hatta çöllerde bile diyebilirim yani🤣🤣🤣

TombulHatun, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.