• Cinsellik
  • SEKSTEN SONRA NE YAPİYORSUNUZ 🤭🔥💦

cileklilolipop genelde biraz duruyoruz sonra duşa gireriz bazen eşime sorarım bak giriyorun falan diye niyeyse adam duştan sonra tekrar istiyo ulen ve adam saçım zor kuruyo zaten önce söylesene falan derim😅 ikimizde duşu aldıysak birşeyler içer yeriz film falan izleriz uyuyasıya saçımı falan tarar sonda da uykuya geçeriz kızımız uyanmadsn

perimasali802_ hergun de sıkıcı oluyor ne bileyim ya da biz 10 günde bir kere yapıyoruz sonrasında benim genitalimde bir agri aci oluyor anlayamdm doktora da gittim birsey yok diyor

Ala kızlar hepinizin yazısını okudum ve karar verdim benim eşim yontulmamış odun biz sex esnasında genelde tam zevkin ortasında eşime bileler olur ve afedersiniz şeyi iner ilişki ortasında bende çok sinirlenirim ama belli etmem o kadar ama yıkanırım tekrar uğraşmak içimden gelmez duştan gelirim genelde telefonla uğraşır sohbetimiz hiç yok denecek kadar az

Mesela bugün tatile geldik tatildeyiz çocukları yatırmışız bende duş aldım kısaları giymişim ama adamın elinde telefon videolar izler komik videolar

Sigara içeriz 😂😍🔥 eşimin her ilişkiden sonra da meşhur sözüdür her s***** den sonra yak bi sigara diye 😂😂

cileklilolipop sexsten sonra eğer yorulmadıysak devam ederiz yorulduysak biraz uzanır günün değerlendirmesini yaparız 😂 uzanırız sonra birlikte duşa girer bazen orda devam ederiz bi sigara bi kahve sonra yatış 😂

melaykeeee kuruluk olmuyor bende anlamdm neden olduğunu otururken falan aciyor herhalde uzun süre yapmayınca bir anda yapınca oluyor

cileklilolipop biz de genelde ilk seferden yarım saat sonra ikinci yi yapıyoruz. Ertesi gün tatilse. Sarılıp uzanıyoruz biraz hatta bazen uyuyoruz. Sonra tekrar uyanıp son bir defa sonra da duşa koşuyoruz hemen 😅😅

kanlibela bu kadarı da abartı benceee. Zaten çok üst üste yapınca bir anlamı kalmıyor insan o tutkuyu yakalayamıyor. Biz genelde 2 günde bir yada 3 günde bir yapıyoruz