cileklilolipop banyo yapar balkonda birşeyler yer içer yatar uyuruz 😂
SEKSTEN SONRA NE YAPİYORSUNUZ 🤭🔥💦
perimasali802_ evet bende erken bosaliyor herhalde dedm max 45 dk yms bizim ilk 30 dk sürüyor
kanlibela tam kadınlar erkeklere göre yine o hazzi yasar ama hergun yapılırmı orasi ayri
perimasali802_ hergun de sıkıcı oluyor ne bileyim ya da biz 10 günde bir kere yapıyoruz sonrasında benim genitalimde bir agri aci oluyor anlayamdm doktora da gittim birsey yok diyor
usengecanne vallahi kız ama aşırı ihtiraslı tutkulu kışkırtıcı olduğum bi dönemdi adamın üstüne atlıyordum 🤣🤣🤣
kanlibela kimine göre yapılır yapılmaz.tartsilir yani
Nasil bir acı ilişkide mi oluyor yoksa sonrami başlıyor
Ala kızlar hepinizin yazısını okudum ve karar verdim benim eşim yontulmamış odun biz sex esnasında genelde tam zevkin ortasında eşime bileler olur ve afedersiniz şeyi iner ilişki ortasında bende çok sinirlenirim ama belli etmem o kadar ama yıkanırım tekrar uğraşmak içimden gelmez duştan gelirim genelde telefonla uğraşır sohbetimiz hiç yok denecek kadar az
Mesela bugün tatile geldik tatildeyiz çocukları yatırmışız bende duş aldım kısaları giymişim ama adamın elinde telefon videolar izler komik videolar
Sigara içeriz 😂😍🔥 eşimin her ilişkiden sonra da meşhur sözüdür her s***** den sonra yak bi sigara diye 😂😂
cileklilolipop sexsten sonra eğer yorulmadıysak devam ederiz yorulduysak biraz uzanır günün değerlendirmesini yaparız 😂 uzanırız sonra birlikte duşa girer bazen orda devam ederiz bi sigara bi kahve sonra yatış 😂
perimasali802_ sonrasında
kanlibela kuruluktan mı canın acıyor acaba ? Islandığını hissediyormusun
melaykeeee kuruluk olmuyor bende anlamdm neden olduğunu otururken falan aciyor herhalde uzun süre yapmayınca bir anda yapınca oluyor
cileklilolipop biz de genelde ilk seferden yarım saat sonra ikinci yi yapıyoruz. Ertesi gün tatilse. Sarılıp uzanıyoruz biraz hatta bazen uyuyoruz. Sonra tekrar uyanıp son bir defa sonra da duşa koşuyoruz hemen 😅😅
kanlibela çok sertmi birliktelik oluyor acaba 😁
simg01 tabi canm
perimasali802_ yalan soylemiyim evet 🤣 sonlarda artık nefes zor alıyorum