gizo00 yok canım insta hesabı yok,Büşra sümer adı aksaray68 de kendisi
Diyet arkadasi aranıyor😻
elizyaa evet benimkide şuan zorunlu,hem ilerki sağlığım için,hemde bebiş için 😮💨☺️
elizyaa 75 im oğlumun doğumgünü var 18 gün sonra 6 kg vermem lazım acilll yarın bende katılıyorum
Aglicaktabikolaymi
Yakında size katılırım aşkımmmm 😍
kukuliiiii o zaman yarın basliyoruz kızlarrr😻
Aglicaktabikolaymi aynn oyle canim ama ben yine başlarım
Aglicaktabikolaymi pazartesi sabahı başlamak istiyorum ama inşallah baslayabilirim 🤦🏻♀️
Kızlar bu hafta hüsran🥹🥹 sadece 400 gr vermişim,ama adet olmak üzereyim sanırsam onunda etkisi var bakalım hayırlısı😮💨😮💨
elizyaa başladım hadi daha bişey yemedim kahve su tükettim tek öğün yiycem saat 4-5 gibi bitirecem inşşşşş
prenses90 olabilir canim bazen vücut şımarıyor birden veriyor sonra yavaşlama oluyor önemli olan kararlı sekilde devam etmen 🌸
Ben başladım kızlar 70.80 ile sabah 500ml limonlu su kahve daha sonra 30dk kardiyo yaptım sağlıklı bi kahvaltı yaptım 2 ana 2 ara şeklinde yapmayı düşünüyorum ama bakalım bide gün içinde yarım saat yürüyüş bandında yürümeyi planlıyorum yürüyebilirsem inşallah 🙏
kukuliiiii @elif05 ben yapamıyorum kizlar kusuruma bakmayın ilk günden pes etmek istemezdim ama enerjim çok düşük daha sonra tekrar deniyecegm😞
Bende başladım regl olmama rağmen bence herşey kafada bitiyor sizde bitirin😘
perimasali802_ adet dönemi normal diyor doktorum,arka planda bi 74 falan vardır dedi☺️ bu hafta daha farklı detoks içeren bir liste verdi her hafta dahada azimleniyorum kuzum,haftaya pazartesi tekrar güncellerim durumumu☺️