elizyaa evet benimkide şuan zorunlu,hem ilerki sağlığım için,hemde bebiş için 😮‍💨☺️

elizyaa 75 im oğlumun doğumgünü var 18 gün sonra 6 kg vermem lazım acilll yarın bende katılıyorum

elizyaa geliyorum 🥲 yarın başlıyormuyuz nasıl olacak çok merak ediyorum 🤩

elizyaa başladım hadi daha bişey yemedim kahve su tükettim tek öğün yiycem saat 4-5 gibi bitirecem inşşşşş

prenses90 olabilir canim bazen vücut şımarıyor birden veriyor sonra yavaşlama oluyor önemli olan kararlı sekilde devam etmen 🌸

Ben başladım kızlar 70.80 ile sabah 500ml limonlu su kahve daha sonra 30dk kardiyo yaptım sağlıklı bi kahvaltı yaptım 2 ana 2 ara şeklinde yapmayı düşünüyorum ama bakalım bide gün içinde yarım saat yürüyüş bandında yürümeyi planlıyorum yürüyebilirsem inşallah 🙏

Bende başladım regl olmama rağmen bence herşey kafada bitiyor sizde bitirin😘

elizyaa yapma ya enerjini yüksek tut gerçekten senin elinde olan bir şey bu, arkadaşın dediği gibi kafada bitiyor olay, ben çok çok yavaş kilo veren biriyim bana da zor geliyor ama pes etmicem lütfen sende pes etme 😏🫶🏻🫶🏻🫶🏻

perimasali802_ adet dönemi normal diyor doktorum,arka planda bi 74 falan vardır dedi☺️ bu hafta daha farklı detoks içeren bir liste verdi her hafta dahada azimleniyorum kuzum,haftaya pazartesi tekrar güncellerim durumumu☺️