Zamansiz_ gizo00 yaa yogunlukta cok zor o kadar anliyorum ki seni🥹 kendini iyi hissettigin gunlerde youtubeden leslie yapabilirsin etkili oda vucudunun her tarafi hareketleniyor😂😂
karamelek21 Zamansiz_ gizo00 acaba hamilelik olabilirmi🙄 aklıma o geldi çünkü aynı zamanda korunmuyoruz,ama hiçbir belirti yok sadece şişkinlik hissi var adet olacam gibi ve baş agrısı🥹 neyse umutlanmıcam bir kaç gün daha bekleyim
karamelek21 Zamansiz_ adet oldum kuzum 😂😂 istiyorum ama şuan aklımdan çıkardım sadece istedigim kiloya varmak ve sonrasında hamilr kalabilmek hedefim 🥹
Zamansiz_ karamelek21 yaa hayirlisi olsun insallah hakkinda son hedefe cok az kalmissss gider eminim🌸😍😍
gizo00 Zamansiz_ hemen kalkıyorum güzel bi kahvaltıyla başlıyorum birazdannn hazır çocuk uyuyoken💃 sen naptın cnm veriyo musun kilo diyet listemi paylaşabilirim seninle
Zamansiz_ gizo00 harikasin💃🏻💃🏻 evet guzel ilerliyorum benimki diyetten cikti ya🥲😮💨 yasam bicimi olmak zorunda su ihmal etmiyorum kahve mutlaka iciyorum ee yumurta da beyaz ekmek yok birde aksami erken kapatiyorum hava guzel olunca yuruyuse agirlik veriyorum
karamelek21 gizo00 kuzum bnde kahvaltımı yaptım, ve şimdi detoks suyu hazırlıcam nane maydonoz limon yeşil elma ve tarcın bir litre suya ,gün içinde iç ☺️ bn yarın bi çaktırmadan tartılacam sizinlr paylaşırım inşallah
gizo00 Zamansiz_ canım zaten bizim giibi su içse yarayan tipler diyet gibi değil de bunu yaşam tarzı haline getirmeli bence hedefe indim diye bırakıp eski düzene dönünce geri alırız çünkü seninki sağlık sorunlarından dolayı sanırım yaşam tarzı olması
karamelek21 Zamansiz_ canım kahveni nasıl içiyorsun türk kahvesi ise metapolizmayı hızlandırır iyidir, ama normal nescafe ise onu sütlü içiyorsan normal süt ile iç süt tozuna kesinlikle karşı benim diyetisyen😂
Zamansiz_ karamelek21 sut tozu kilo vermenin bas dusmanlarindan😮💨 sut ekliyorum bazen cok az bazen sade seker zaten yok turk kahvesine bayilirim bazende o
Zamansiz_ karamelek21 haha caktirmadan paylas 🥹 umarim vermissindir olmamissada aynisindir insallah💃🏻 ben kendimi oyle motive ediyorum almiyim yeter 🥲😂
karamelek21 Zamansiz_ evet kuzum diyetisyen de söyledi bana, bnde şekeri bıraktım ama süt koyarım içine öylr içerim,yarın bakalım😂 bnde senin gibi düşünüyorum