karamelek21 ayy bnmde her goren kiyafetlerin ne bicim olmus diyor🥹🥹 bu harika birsey basardik🥹💃🏻

karamelek21 bi bilgim yok canım normaldir ama ay geçmiş olsun aynı sorun bizde de vardı kızım ateşlendi bi kaç gün uykusuz gecelerrr🤦🏻‍♀️ bide ben spor yapmaya üşeniyorum ya evin işi yemek çocuk derken ona halim kalmıyor yapsam çok fark edecek biliyorum da

gizo00 yaa yogunlukta cok zor o kadar anliyorum ki seni🥹 kendini iyi hissettigin gunlerde youtubeden leslie yapabilirsin etkili oda vucudunun her tarafi hareketleniyor😂😂

Zamansiz_

gizo00 acaba hamilelik olabilirmi🙄 aklıma o geldi çünkü aynı zamanda korunmuyoruz,ama hiçbir belirti yok sadece şişkinlik hissi var adet olacam gibi ve baş agrısı🥹 neyse umutlanmıcam bir kaç gün daha bekleyim

gizo00 yumurta diyeti iyi diyorlar bende deniyecem yarın

Zamansiz_ adet oldum kuzum 😂😂 istiyorum ama şuan aklımdan çıkardım sadece istedigim kiloya varmak ve sonrasında hamilr kalabilmek hedefim 🥹

gizo00 hahaha ee hani moral motivasyonnn💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😮‍💨🥲

Zamansiz_ hemen kalkıyorum güzel bi kahvaltıyla başlıyorum birazdannn hazır çocuk uyuyoken💃 sen naptın cnm veriyo musun kilo diyet listemi paylaşabilirim seninle

gizo00 harikasin💃🏻💃🏻 evet guzel ilerliyorum benimki diyetten cikti ya🥲😮‍💨 yasam bicimi olmak zorunda su ihmal etmiyorum kahve mutlaka iciyorum ee yumurta da beyaz ekmek yok birde aksami erken kapatiyorum hava guzel olunca yuruyuse agirlik veriyorum

Zamansiz_ canım kahveni nasıl içiyorsun türk kahvesi ise metapolizmayı hızlandırır iyidir, ama normal nescafe ise onu sütlü içiyorsan normal süt ile iç süt tozuna kesinlikle karşı benim diyetisyen😂

gizo00 kuzum bnde kahvaltımı yaptım, ve şimdi detoks suyu hazırlıcam nane maydonoz limon yeşil elma ve tarcın bir litre suya ,gün içinde iç ☺️ bn yarın bi çaktırmadan tartılacam sizinlr paylaşırım inşallah

karamelek21 sut tozu kilo vermenin bas dusmanlarindan😮‍💨 sut ekliyorum bazen cok az bazen sade seker zaten yok turk kahvesine bayilirim bazende o

karamelek21 haha caktirmadan paylas 🥹 umarim vermissindir olmamissada aynisindir insallah💃🏻 ben kendimi oyle motive ediyorum almiyim yeter 🥲😂

Zamansiz_ evet kuzum diyetisyen de söyledi bana, bnde şekeri bıraktım ama süt koyarım içine öylr içerim,yarın bakalım😂 bnde senin gibi düşünüyorum