Zamansiz_ aynen bendede canım ☺️ bir özgüven geliyor insana,dolap yenilice bu gidişle çünkü benim pantolonların bazıları şalvar gibi duruyor şaka gibi😂😂
Diyet
Zamansiz_ çok saol canım benim, bakalım adet olmayı bekliyorum ☺️
karamelek21 ayy bnmde her goren kiyafetlerin ne bicim olmus diyor🥹🥹 bu harika birsey basardik🥹💃🏻
karamelek21 bi bilgim yok canım normaldir ama ay geçmiş olsun aynı sorun bizde de vardı kızım ateşlendi bi kaç gün uykusuz gecelerrr🤦🏻♀️ bide ben spor yapmaya üşeniyorum ya evin işi yemek çocuk derken ona halim kalmıyor yapsam çok fark edecek biliyorum da
karamelek21 yaa istiyorsun🥹 insallah Rabbim naisp etsin cicegim🥹🌷
Zamansiz_ adet oldum kuzum 😂😂 istiyorum ama şuan aklımdan çıkardım sadece istedigim kiloya varmak ve sonrasında hamilr kalabilmek hedefim 🥹
Zamansiz_ aminnn inşallah canımm🫶🏼🫶🏼🥰
karamelek21 yaa hayirlisi olsun insallah hakkinda son hedefe cok az kalmissss gider eminim🌸😍😍
Zamansiz_ aminn cünlemizin inşallah canım☺️🥰
Zamansiz_ canım kahveni nasıl içiyorsun türk kahvesi ise metapolizmayı hızlandırır iyidir, ama normal nescafe ise onu sütlü içiyorsan normal süt ile iç süt tozuna kesinlikle karşı benim diyetisyen😂
gizo00 kuzum bnde kahvaltımı yaptım, ve şimdi detoks suyu hazırlıcam nane maydonoz limon yeşil elma ve tarcın bir litre suya ,gün içinde iç ☺️ bn yarın bi çaktırmadan tartılacam sizinlr paylaşırım inşallah
karamelek21 sut tozu kilo vermenin bas dusmanlarindan😮💨 sut ekliyorum bazen cok az bazen sade seker zaten yok turk kahvesine bayilirim bazende o