kukuliiiii normal canım her hafta öyle 3 3 verilse kimse bu kdr eziyet çekmez,özellikle adet dönemin yakınsa bir duraklıyor kilo verme hatta tartıda almış bile görünedebilir dedi sonraki hafta daha iyi sonuç veriyor
Diyet
Etipetito o zaman mekik çekecen canım yek göbek odaklı istiyorsan, ama yılmadan hergün aç karnına kahvaltıdan önce mekik çek,bana öyle uzanmalı hareketler sıkıcı geliyor😂 leslieyi sevdim müzik acıyorum kuşaklıgımı takıyorum 1 saat bile yaptığım oluyor
kahkaha ben bu dükkan birasını şey sandım yogurt limon ve maden suyu🤣 süpermiş yeşil çay limon maden suyu ,malzemeleri alıp başlıcam sonuçları paylaşırım inşallah cnm☺️
karamelek21 az olsa da yine iyi canım benim 💕
perimasali802_ evet kuzum tamamen durmadıgı sürece iyi ama bn kafama taktım bi 69 görmek istiyorum 🥹off pazartesiye kdr 4 kilo imkansız 70 olsam bile halay çekerim😂
karamelek21 yaparsın kız sen valla yavaş olsun ama olsun 🌸
Sen verirsin
karamelek21 bn 65 kiloya düşmüşum bırakmıştım hâlbuki yiyorum da 😅
karamelek21 rica ederim ara öğün yapma istersen. Ve protein ağırlıklı beslen istersen. Eğer tek öğün yapacağın gunler olaursa o öğünde mutlaka protein ağırlıklı olsun. Ben mutlaka et yiyorum
perimasali802_ ayy darısı başımaaa🥹🥹
- Düzenlendi
etoile ara öğünde yemek yok sadece bir meyve veya bir sütlü kahve bir kaç badem,önümü tutuyor,çalışıyorum yoksa akşam 6 kdr bir sabah kahvaltısı ile çok zorlanırım gibime geliyor, ama sence etkisi olurmu çünkü kafama taktım bu hafta 3 kg gitsin istiyorum 😂ve akşam mutlaka balık et tavuk sebze ve salata eşliğinde 🥹
karamelek21 çok erken kahvaltı yapma. Saat 12 gibi ilk öğünü yap bir de saat 6 da ikinci öğün.
karamelek21 hatırladın mı beni bende başlicam diyodum ve başladım bugün 6.günümm diyetisyen eşliğinde 5günde 70ten 67ye düştüm hedefim 58 inşallah 2 ayda bitecek bu iş💃💃🫶🏻🫶🏻
etoile deneyecem kuzum ☺️ teşekkür ederim