Etipetito bana nazar ettin petito. Bu akşam lahmacun yedim. Hiç yiyesim yoktu. Uzun zamanda nefsime sahip çıkmışken. Ulannnn petitooo 😜

karamelek21 rica ederim ara öğün yapma istersen. Ve protein ağırlıklı beslen istersen. Eğer tek öğün yapacağın gunler olaursa o öğünde mutlaka protein ağırlıklı olsun. Ben mutlaka et yiyorum

Etipetito seni kilolu hiç bulmadım kocanda seni çok beğeniyor senin derdin nedir söyler misin. Zaten çok güzel ve gençsin bizi cildirtmak mi istiyorsun 😂😂

etoile hı hı kesin yiyesin yoktuu🥸 yiyiesin yoksa yemeseydin kaçamaklarınıın bedelini bana ödetm beni suçlama lütfeeenn,😂😂

etoile işte ben şişko değilim kiloluyum ama ben kilolu olmak istemiyorum zayıf olmak istiyorum 😂 eğer kocamın beğenmesine göre hareket edersem ohoo daha da almam gerek 😂 geçen dedim diyete girecem diyo vermede ne yaparsan yap🥸😂😂

etoile ara öğünde yemek yok sadece bir meyve veya bir sütlü kahve bir kaç badem,önümü tutuyor,çalışıyorum yoksa akşam 6 kdr bir sabah kahvaltısı ile çok zorlanırım gibime geliyor, ama sence etkisi olurmu çünkü kafama taktım bu hafta 3 kg gitsin istiyorum 😂ve akşam mutlaka balık et tavuk sebze ve salata eşliğinde 🥹

karamelek21 çok erken kahvaltı yapma. Saat 12 gibi ilk öğünü yap bir de saat 6 da ikinci öğün.

kahkaha peki diyet yaptınız mı bu içtiğiniz şeyin yanında

karamelek21 hatırladın mı beni bende başlicam diyodum ve başladım bugün 6.günümm diyetisyen eşliğinde 5günde 70ten 67ye düştüm hedefim 58 inşallah 2 ayda bitecek bu iş💃💃🫶🏻🫶🏻

gizo00 hatırladım aşkım maşallahhh harika 5 günde nasıl 67 düştün kız hele sende bi anlat diyetisyenin uyguladıgj listeyi 😂 benimde bu hafta bi 3 kg vermem lazım 69 görmek istiyorum 😭 başladıgına sevindim ara ara yazışalım birbirimize fikir amaçlı kuzum

karamelek21 evet evet doğru bir hafta falan var illa şişkinlik başlıyor yakınlaşınca

karamelek21 tabiki de motivasyon alınır verilir her türlüü😂😍 sabah 10 kahvaltı 2 öğle yemeği(sebze) 4 ara öğün (meyve+badem fındık vs) 7 akşam yemeği et balık tavuk vs ekmeği abur cuburu tatlıyı kolayıı bıraktım ve 5 günde -3 o kadar gaza geldim ki hedefe inene kadar devamm💃 3 lt su içmem gerek bi ona alışamadım günde 1lt anca içiyorumdurr