karamelek21 evet ya benimkide tartiya yansimadi adet doneminde.
bilmiyorum ki haslanmis yumurta degilde omlet yiyorum mutlaka kollejende iyiymis bu donemde sac dokulmesine bi turlu baslamadim
Diyet
Zamansiz_ kuzum bnde tartıldım dayanamadım bugün hiç vermemişim bnde bu hafta 🥹 68,300 takılı kaldı, ama sevindim bir yandan çünkü perşembeden beri bende ipin ucu kaçtı çörek börek mayalı ekmek😭😭 yarın yeni hafta daha iradeli olur inşallah
karamelek21 bi kere bozunca nasıl yeniden devam edebiliyorsunuz diyete😌 brnim ağzıma tatlı deysr hemen o diyet bozulmuş oluyor diyet falan kalmıyor ortada bi daha o diyete odaklanamam😐
karamelek21 bu iyi almamis olmussun ay umarim yeni hafta bol eksi getirsin🥲💃🏻🌷
kalpkirintilari yeni haftaya kafamı sıfırlıyorum, hedefime odaklanıyorum geri toparlıyorum, bnde hep böyle bir hafta çok iyi bir hafta çok kötü geçiyor, ama sonucunda kilo vermem durmuyor veriyorum
Zamansiz_ gecen hafta 68,55 bugün tartıldım 68,300 250 gr vermişim🤣 hiç yoktan iyi diyelim ümidimizi kesmeyelim
Zamansiz_ günaydın cnm eksi 500 kg ile 67 merhaba dedim☺️ güncel kilom 67,9💃🏻💃🏻
karamelek21 yaa bendeee tam yarim kilo gecen
cuma 97.3
Bugun 96.8
bu haft yuruyuste egzersizde guzel ilerledim ama cok az 🥲 ortalama dusunursek ayda sadece 2 kilo 🥲 ee yolum uzunnn aglicam😣😣 ama almiyorum ve bedenim sıkılasiyor sanirim💃🏻💃🏻💃🏻
Zamansiz_ dans ve karin icin pamela raif @karamelek21 mukemmel
Zamansiz_ almamak ve bedenin sıkılaşıyorsa çokta takılma tartıdaki sonuca canım ve sonuçta vermişiz,ben bu hafta hiç spor yapamadım yolladıklarını haftaya kesin denicem ☺️ hava soguk dermanım yok spor yapmaya 🥹🥹
karamelek21 emeklerimizin karşılığını alalim insallah❤️❤️
karamelek21 bende 74 de takıldım kaldım
Zamansiz_ aminnn alıyoruz emin ol hep hayaldi bu rakamlar ama gercek oldu☺️
kalpkirintilari düzenli yapıyormusun diyetini? Bnde kaçamaklar oldugu halde yaeım kilo gitmiş, ama pazar günü oğlumun doğum gününü kutlicaz bakalım çok kaçırmam inşallah 🥹 o yüDen diyetisyenim pazar sabah yine tartıl pazartesi tartılma dedi
karamelek21 o yok sanirsam bana sisko diyip gitmis 😂 göndermişler halbuki tebrik edip çok gyzel seyler basarmissin diyende oydu 🤔damlar ama 😂😂 onda peride bagimlilik yapip ters tepmis
Zamansiz_ kimden bahsediyorsun canım bn anlamadım 🥹
karamelek21 kalp kirintilarindan bahsediyorum cicegim
karamelek21 gecen cuma 96.8
Bugun 96 bu hafta yürüyüş cok az yaptim 😮💨 ama gayet iyi en azindan tartidada bi ilerleme var
karamelek21 yaa harikaasin cok az kalmissss 😇😇💃🏻