karamelek21 bi kere bozunca nasıl yeniden devam edebiliyorsunuz diyete😌 brnim ağzıma tatlı deysr hemen o diyet bozulmuş oluyor diyet falan kalmıyor ortada bi daha o diyete odaklanamam😐

kalpkirintilari yeni haftaya kafamı sıfırlıyorum, hedefime odaklanıyorum geri toparlıyorum, bnde hep böyle bir hafta çok iyi bir hafta çok kötü geçiyor, ama sonucunda kilo vermem durmuyor veriyorum

Zamansiz_ gecen hafta 68,55 bugün tartıldım 68,300 250 gr vermişim🤣 hiç yoktan iyi diyelim ümidimizi kesmeyelim

karamelek21 yaa bendeee tam yarim kilo gecen
    cuma 97.3
    Bugun 96.8
    bu haft yuruyuste egzersizde guzel ilerledim ama cok az 🥲 ortalama dusunursek ayda sadece 2 kilo 🥲 ee yolum uzunnn aglicam😣😣 ama almiyorum ve bedenim sıkılasiyor sanirim💃🏻💃🏻💃🏻

Dun sunu yaptim allahim karin kaslarim hala yaniyor harika birsey muhakkak dene
      Birde su dans acaip iyi kollarim ve bacaklarim dayak yemisten hallice kaslarim yaniyor 🥲😂😂

Zamansiz_ almamak ve bedenin sıkılaşıyorsa çokta takılma tartıdaki sonuca canım ve sonuçta vermişiz,ben bu hafta hiç spor yapamadım yolladıklarını haftaya kesin denicem ☺️ hava soguk dermanım yok spor yapmaya 🥹🥹

kalpkirintilari düzenli yapıyormusun diyetini? Bnde kaçamaklar oldugu halde yaeım kilo gitmiş, ama pazar günü oğlumun doğum gününü kutlicaz bakalım çok kaçırmam inşallah 🥹 o yüDen diyetisyenim pazar sabah yine tartıl pazartesi tartılma dedi

karamelek21 o yok sanirsam bana sisko diyip gitmis 😂 göndermişler halbuki tebrik edip çok gyzel seyler basarmissin diyende oydu 🤔damlar ama 😂😂 onda peride bagimlilik yapip ters tepmis

6 gün sonra

karamelek21 gecen cuma 96.8
              Bugun 96 bu hafta yürüyüş cok az yaptim 😮‍💨 ama gayet iyi en azindan tartidada bi ilerleme var

karamelek21 yaa harikaasin cok az kalmissss 😇😇💃🏻

Zamansiz_ bnde bu hafta 3 gün yürüdüm ama leslieyi baya boşladım🫣 hava soğuk enerjim yok off havalar sıcakken ne güzel gidiyordu spor