Kızlar bulaşığı elinde yıkayan var mı??
Sevde_20 bugüne kadar elde yıkadım bı günden sonra makina kullanicamm
kizatasozu niye canım yeni mi aldın yoksa öyle mi kolayına geliyodu
Sevde_20 yoo ilk günden beri vardı ama ben 2 kişiyiz elde yıkamak daha pratik diye düşünüyordum yeni evlilerin evine gittim baktım onlarda 2 kişi makina kullaniyo dedim ben niye kendimi yoruyorum at gitsin makina daha az su harciyo bence
kizatasozu haklısın ben bosaltmaya eriniyorum son zamanlar cidden psikolojik olarak ne kadar az bulaşık az iş o kadar iyi diye düşüyorum doldurmasi güzelde ne biliyim birazda elektirik faturam cok geldi suyu az acarak yıkıyorum bakalım ama kaynanamgil gelince atarım zaten kalabalık oluyoruz o zaman..
Geçen ay makinam bozuldu 300 lerde gelen fatura tam bir ay herşeyi elde yıkamayla 500 küsür geldi cidden aşırı aşırı fark ediyor
Sevde_20 al bendende o kadar bu aralar iş yapmak işkence sanki hiç bişey yapasim gelmiyo
Sevde_20 yok ya çok fark yok
kizatasozu valla ya nefret ediyorum coccukluysan çocuklara bile sinirleniyosun tamam çocuk ama yaptığın işin rahatını yasayamadan batması dagılmasi beni sinir ediyo
Sevde_20
Elde yıkayınca daha çok su gidiyor bence. Makinada yıkamayacağım sayılı şeyler var. Onlar dışında hep makina da yıkanıyor. Onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Geçenlerde komşum anlattı; Arkadaşının dükkanı varmış evinin altında, dükkana 500₺ eve de 1500₺ su faturası gelmiş şikayetde bulunmuşlar acaba karıştı mı falan demişler. Yetkili de hayır doğru demiş. Artık fatura işleri de saçma sapan bir hal aldı.
belladonna aynen doğrudur cnm ya elde yıkamak zor ve masraflı
Sevde_20 benim 1 kızım var daha 2 yaşında temizleyemiyorumki rahatını yaşıyim bugün mutfağı yapayım dedim o bile yarım kaldı elim gitmiyo ise
kizatasozu valla zor canları sağ olsun tabii ki 🥰 ne demisler olduğu kadar olmadığı kader 😁
- Düzenlendi
Bubenimoykumm sen bu konuda bensin arkadaşım bu özelliklerimiz benziyor imiş, gerçekten de bakın buna kimse inanmak istemiyor ancak tencerelerim yepyeni ydi doğum yaptığımda yanımda kalanlar, her yemek sonrasında tencereleri bir şekilde sadece sudan geçirip koydukları için günlük tencerelerim yapış yapış olmuştu 💨 okadar çok ovaladım ki hâla gitmiyor o yapışıklık eşim yıkıyordu o bile kazıdı hatta o derece, tahta kaşıklar zaten makineye girmemeli, e bıçaklar da ha keza geriye bir tabak çanak bardak vs. kalıyor, onları makinede yıkamazken bir gün bir komşumdan bana tabakla birşey vermişti Allah razı olsun yedik ettik, geri vereyim ama temiz olsun diye bir elde ovalayım dedim, kuruduktan sonra, ortadan başlayıp kenarlara dağılan bir su lekesi gördüm aa dedim herhalde farklı bulaşık deterjanı kullanıyorum demek ki ondan, makinede yıkadım yine geçmedi, böyle böyle derken, bir gün daha önceleri elde yıkadığım bir tabağımı makinede yıkattım çıkınca aynı o su lekesini benim tabakta gördüm ve asla geçmiyor o leke… bence bulaşık Makinesi düzgün durulamıyor ve kurulamıyor, düzgün bir yerleştirme de yapılsa…
Sevde_20 makineye sığmayacak seyleri ve tahta kaşıkları elimde yıkıyorum ama onun harici herşey makineye tabi. Elde daha fazla su gidiyor bence
isimneydicikaramadim tencereleri hafif ısıtıp yağ çözücü sıkarım veya amwayin temizleyicisyle patlatırım. Durulamadığını bardakların matlaştığındn anlarız