• Muhabbet
  • Kızlar bulaşığı elinde yıkayan var mı??

kizatasozu haklısın ben bosaltmaya eriniyorum son zamanlar cidden psikolojik olarak ne kadar az bulaşık az iş o kadar iyi diye düşüyorum doldurmasi güzelde ne biliyim birazda elektirik faturam cok geldi suyu az acarak yıkıyorum bakalım ama kaynanamgil gelince atarım zaten kalabalık oluyoruz o zaman..

Geçen ay makinam bozuldu 300 lerde gelen fatura tam bir ay herşeyi elde yıkamayla 500 küsür geldi cidden aşırı aşırı fark ediyor

xyzem evet kuzum doğrudur bende çoğu zaman makineye atıyorum biz kadınların işini kolaylaştıran neyse kullanmalıyız bence kimisi elimde daha pratik diyor olabilir belkide öyle alıştığı ya da sevdiğindendir nasıl alışılırsa öyle gidiyo ben makine tercih ediyorum tabiki çoğunlukla😊😊

Sevde_20
      Elde yıkayınca daha çok su gidiyor bence. Makinada yıkamayacağım sayılı şeyler var. Onlar dışında hep makina da yıkanıyor. Onunla ilgili olduğunu düşünmüyorum.
      Geçenlerde komşum anlattı; Arkadaşının dükkanı varmış evinin altında, dükkana 500₺ eve de 1500₺ su faturası gelmiş şikayetde bulunmuşlar acaba karıştı mı falan demişler. Yetkili de hayır doğru demiş. Artık fatura işleri de saçma sapan bir hal aldı.

Sevde_20 benim 1 kızım var daha 2 yaşında temizleyemiyorumki rahatını yaşıyim bugün mutfağı yapayım dedim o bile yarım kaldı elim gitmiyo ise

4 gün sonra

Bubenimoykumm sen bu konuda bensin arkadaşım bu özelliklerimiz benziyor imiş, gerçekten de bakın buna kimse inanmak istemiyor ancak tencerelerim yepyeni ydi doğum yaptığımda yanımda kalanlar, her yemek sonrasında tencereleri bir şekilde sadece sudan geçirip koydukları için günlük tencerelerim yapış yapış olmuştu 💨 okadar çok ovaladım ki hâla gitmiyor o yapışıklık eşim yıkıyordu o bile kazıdı hatta o derece, tahta kaşıklar zaten makineye girmemeli, e bıçaklar da ha keza geriye bir tabak çanak bardak vs. kalıyor, onları makinede yıkamazken bir gün bir komşumdan bana tabakla birşey vermişti Allah razı olsun yedik ettik, geri vereyim ama temiz olsun diye bir elde ovalayım dedim, kuruduktan sonra, ortadan başlayıp kenarlara dağılan bir su lekesi gördüm aa dedim herhalde farklı bulaşık deterjanı kullanıyorum demek ki ondan, makinede yıkadım yine geçmedi, böyle böyle derken, bir gün daha önceleri elde yıkadığım bir tabağımı makinede yıkattım çıkınca aynı o su lekesini benim tabakta gördüm ve asla geçmiyor o leke… bence bulaşık Makinesi düzgün durulamıyor ve kurulamıyor, düzgün bir yerleştirme de yapılsa…

Sevde_20 makineye sığmayacak seyleri ve tahta kaşıkları elimde yıkıyorum ama onun harici herşey makineye tabi. Elde daha fazla su gidiyor bence

Sevde_20 makinam olsa elde yıkamam, ama bizde öyle her evde olan bişey değil bulaşık makinesi( Azerbaycanlıyım ) yani yaygın değil o yüzden elde yıklyorum ve çok seviyorum bulaşık yıkamayı😄

Sarahh21 olabilir kuzum benim olmasa bende elde yıkarım severim aynen ama mamine..var şükür varkende elde yıkamak gereksiz ya cokda nsy fark etmiyo fatura olarak

isimneydicikaramadim tencereleri hafif ısıtıp yağ çözücü sıkarım veya amwayin temizleyicisyle patlatırım. Durulamadığını bardakların matlaştığındn anlarız