• Muhabbet
  • Bana bir akil verin cünkü ben akilsizin tekiyim

wednesday bundan sonraki süreçte artık kendinle ilgilen eğer evde paspalsan mesela süslen ama ilgilenme onunla ne kaybettiğini göster ona

Erotik masaj ne ya ben daha neler görüp okuyacam fantazisine bakin ya Allah in belasi

wednesday canım boşan/boşanma diyemem ama sağlam bir süründürmen gerek bana inandırıcı gelmedi çünkü. Ayrıca içeri girip yapmasa dahi bakıp araştırıp oraya kadar gitmesi bile yeterli ağzına tükürmen için bu bile aldatmakla eşdeğer. Ne işi var orda hangi akla hizmet gitmiş? Demekki onun için gayet normal bu. İşin zor Allah yardımcın olsun. Rezil kepaze etmekle tehdit et hatta gerçekten et seni cümle alemede rezil ederim diye kopar kıyameti

wednesday Gidip gitmemesi önemli değil.Ortada bir gerçek var,eşiniz size ihanet etmiş.

wednesday kulahıma anlat deseydin gitmemiş, varsayalım gitmedi, aklından o şeyler geçirip oraya kdr gitmek bile bir aldatma eylemidir, böyle şeref yoksunlarını af etmeyin!

wednesday boşan/boşanma/affet/affetme diyemem ama bence test yaptırmadan asla ama asla hareket etme. O da sen de test yaptırın, her türlü şey bulaşabilir böyle yerlerden. Çocuklarının vebali var burada önce bunu düşün bence

karamelek21 cok haklisin cok ayni seyi ben yapmis olsaydim yada biz affedilir miydik hic sanmam

wednesday ah be kuzum hiç bir kadın haketmez kendini dinle ne yapmalıyım ne karar vermeliyim sadece kendini ve Çocuklarni düşün
            Evliliğinin temelinde güven sadakat olmadimi sarsılır sürekli ve bu sana sadece eziyet olur

wednesday Bel soğukluğu (Gonore)
            Frengi.
            Klamidya, Mikoplazma/Üreaplazmayı içeren üretrit.
            HPV (Siğil)
            HSV (Uçuk-Herpes enfeksiyonu)
            Hepatit B.
            AIDS (HIV enfeksiyonu)
            Trikomonas
            Her şey olabilir ne yazık ki..

freya anamm bunlar ne kızz çocuklarıma bişey olursa ona bu dğnyayı dar ederim zaten kovdum evden bir daha giremez bitti bu iş çok bile dayandım