• ANKET
  • Kegel Egzersizleri yapıyor musunuz?

belladonna bu tartışmayı sabitledi.

MelissaP Başlamak istiyorum eskiden yapıyordum şimdi hiç halim kalmıyor ya

Neselibiri hepsinden elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum esnekliğine bağlı
Başlarda zorlanirsin ama devami gelirse alışırsın

lgrth evet yapılır bize gebe okulunda yapın demişlerdi doğumu gerçekleştiren kaslar aynı kaslar doğumun rahat olması için sık sık aklınıza geldikçe yapın demişlerdi . Zaten her yerde yapılabiliyor

MelissaP Her kadının devamlı uygulaması gereken bir egzersiz çeşidi. Özellikle doğum sonrasında yaşanan sıkıntılar için. Sadece rahim için değil örneğin mesane sarkması gibi rahatsızlıklar ve doğum sonrası idrar kaçırma rahatsızlığı olan kadınlara da doktor operasyon öncesi kegel egzersizi öneriyor. Benim bir arkadaşım iki ayda ameliyat olmaktan kurtuldu bu sayede.
    Ben tuvalet eğitimi sürecinde kaslarını kontrol edebilmesi ve güçlendirmesi için kızıma da yaptırıyordum jimnastik çalışırken. Çok faydasını gördüm.

perimasali802_ önceden diyetteyken bu hareketler de vardı yaptığım sporun içinde yapabiliyordum ama o zamn bekardım ve daha zayıftım şimdi biraz yaparken fok 🦭 u andırabilirim 😂

kizatasozu oturduğun yer olsun yürüyerek olsun yaparsın
      Ama bunun pozisyonlarida var yani hem kilo da verebilirsin de

perimasali802_ ayyy sorma vallahi 🤣 kendimi kasıyorum ses dursun diye Yok olmuyor bana mısın demiyor o an hareket etmemeye çalışıyorum 🤣🤣