@normaldiilbeybiii peki hamileyken yapılır mı doğumu kolaylaştırır mı
Kegel Egzersizleri yapıyor musunuz?
Bunu yapmaya hiç zamanım yok 🥸
perimasali802_ en çok hangi hareketi yapıyorsun ben de başlamak istiyorum
Neselibiri hepsinden elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum esnekliğine bağlı
Başlarda zorlanirsin ama devami gelirse alışırsın
perimasali802_ nasıl yapılıyor perim oturduğum yerde yapamazmiyim
perimasali802_ her defasinda kocama aciklamaya calisiyorum 🤣
lgrth evet yapılır bize gebe okulunda yapın demişlerdi doğumu gerçekleştiren kaslar aynı kaslar doğumun rahat olması için sık sık aklınıza geldikçe yapın demişlerdi . Zaten her yerde yapılabiliyor
kizatasozu istediğin her yerde yapabilirsin yolda yürürken arabada otururken tuvaletini tutar gibi yapıp bırakıyorsun kimse farketmiyor zaten
normaldiilbeybiii kız perimasal8 nockini değiştirdi sandım şaşırdım bı an 🤣
@normaldiilbeybiii yaa çok iyi bende kaslar sıkılaştığı için doğumda gevşemez diye düşünüyordum
- Düzenlendi
MelissaP Her kadının devamlı uygulaması gereken bir egzersiz çeşidi. Özellikle doğum sonrasında yaşanan sıkıntılar için. Sadece rahim için değil örneğin mesane sarkması gibi rahatsızlıklar ve doğum sonrası idrar kaçırma rahatsızlığı olan kadınlara da doktor operasyon öncesi kegel egzersizi öneriyor. Benim bir arkadaşım iki ayda ameliyat olmaktan kurtuldu bu sayede.
Ben tuvalet eğitimi sürecinde kaslarını kontrol edebilmesi ve güçlendirmesi için kızıma da yaptırıyordum jimnastik çalışırken. Çok faydasını gördüm.
perimasali802_ önceden diyetteyken bu hareketler de vardı yaptığım sporun içinde yapabiliyordum ama o zamn bekardım ve daha zayıftım şimdi biraz yaparken fok 🦭 u andırabilirim 😂
kizatasozu oturduğun yer olsun yürüyerek olsun yaparsın
Ama bunun pozisyonlarida var yani hem kilo da verebilirsin de
Sutlucikolati 😂 ses çıkışı sanki boru hati patlıyor gibi 😂
Neselibiri işte tamda bu yüzden bu egzersizleri yap canım benim
perimasali802_ ayyy sorma vallahi 🤣 kendimi kasıyorum ses dursun diye Yok olmuyor bana mısın demiyor o an hareket etmemeye çalışıyorum 🤣🤣
Sutlucikolati ben elime ne gelirse koyuyorum çıkıyorum odaya v ya banyo saliyorum 🤣🤣
perimasali802_ kız iyice içine sokmam lazim 🤣🤣 onu sokana kadar ohioo cikan cikiyor 🤣🤣🤣