perimasali802_ MelissaP çok güzel gerçekten boş zamanımda yapıyorum bazen Bazen oturuyorum kaslarimi sıkıyorum
perimasali802_ Sutlucikolati yap güzelim etkili oluyor bu bazen doggy de olan ses varya bnde bazen çıkmıyor galiba bundan kaynakli
HurremSultan perimasali802_ sadece onu değil kanka hareketleri var YouTube dan bak bir süre yattigin yerde telefonda oynraken yap farki göreceksin
perimasali802_ Sutlucikolati işte bunun için yap 😂 ama bazen ıslakliktan oluyor yapacak bir şey yok 🤣
normaldiilbeybiii lgrth evet yapılır bize gebe okulunda yapın demişlerdi doğumu gerçekleştiren kaslar aynı kaslar doğumun rahat olması için sık sık aklınıza geldikçe yapın demişlerdi . Zaten her yerde yapılabiliyor
perimasali802_ Neselibiri hepsinden elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum esnekliğine bağlı Başlarda zorlanirsin ama devami gelirse alışırsın
Neselibiri perimasali802_ önceden diyetteyken bu hareketler de vardı yaptığım sporun içinde yapabiliyordum ama o zamn bekardım ve daha zayıftım şimdi biraz yaparken fok 🦭 u andırabilirim 😂
normaldiilbeybiii kizatasozu istediğin her yerde yapabilirsin yolda yürürken arabada otururken tuvaletini tutar gibi yapıp bırakıyorsun kimse farketmiyor zaten
perimasali802_ kizatasozu oturduğun yer olsun yürüyerek olsun yaparsın Ama bunun pozisyonlarida var yani hem kilo da verebilirsin de