Valla tamam desen hergün yapacak regli dönemlerimden bile nefret eder ama çok sıkta ben kaçıyorum bir süre sen kaç derim kaçan kovalanır hesabı

Bende aynı durumdayım bebeğimi uyuttum yanına uzandım dokundum hafif hafif şimdi sırası değil yarin yaparız dedi sinir oldum

SinirliBaykus ya ben doğumdan sonra 48 kilo kaldım 170 boyundayım baya zayıf duruyordum kemiklerim gözüküyordu bi defa bana ilişki sırasında kemiğin batiyo resmen az kilo al dedi 1 hafta trip attım birdaha öyle bisey diyemedi. Elimizde olmayan sebeblerden bu haldeyiz zaten

Canemin_1 yanii kaslara bak ne demek erkekmiyim ben. Şimdi kalktı diyoki niye gece bişey demeden gittin yattın ee salak yattıysam gel bi özür dile gönlümü al niye yattın üzdümmü seni de.

Hala diyo ki sana şaka da yapılmıyo. Ben de dedim ben de senin vücudunla ilgili ileri geri konuşaym sora da şaka diyim iyi mi dedim Alla Allah şakaydı işte diyoo bende dedim tamm bundan sora ev arkadaşıyız ozaman şakalar havada uçuşsun öyle takılalım
      Trip atıyo

Uzayli kız valla şişkoda değilim yani 60kg civarında 169 boylarındayım düşün vücudumda gayet iyi hiç bir deforme olmadı doğumdan sora da

SinirliBaykus Hemde cok fazla dokunuyor en son patladim begenmiyorsan beni adam gibi soyle ne kendin geliyon nede ben gelince kabul ediyon bende insanim onurun gururum var bundan sonra bende gelmiycem dedim sende gelme canin cekersede kendi isini kendin hallet dedim 10 günüdür yanasmiyom oda yanaşmıyor bende sinirlendim dun sende isteksizlik var ve bu tedavi edilmesi gereken bi durum Dr a git dedim oda boc harç ay sonunu getiremiyoruz istedigin seyleri alamiyorum seni mutlu edemiyorum kafamda o kadar sey varken aklima cinsellik gelmiyor dedi bende o zaman soylersin bana beraber cozum arariz dedim sen beni red ettikçe ben altinda farkli seyler ariyorum dedim dun den beride konusmuyoruz çocuk hakkında konustuk bi tek