Cicekliperde benim onaya düşen yorumum var ona bir el stsaniza ya valla içimde kaldı bir örnek verem dedim onaya düştü 🤣

Cicekliperde Daha az önce eşimle konuştuk bu konuyu inanır mısın 😂
    Yani 4.cü yolda değil ve yola da girmicek merak etme😂😂

Cicekliperde
      @Cicekliperde en mesafeli görünen ama sıcacık olan
      @Etipetito kocacı diyeceğim ama eskisi givi de değil gibi 😂
      @belladonna bana en çok bulaşan ama en çok seven 😂
      @etoile fil hafızalı asla unutmuyor 😂
      @zarifhanim tanıdığımdan beri çizgisini bozmayan
      @htcaydnn mutfak kuşu
      Uykum var anca bu kadar yazdm 😂

Cicekliperde teveccühünüz efendim 😘
        @Medusa canımın ciğeridir, açık,net ve çok güzel yorum yapar 🙃
        @kleopatranizzz özlediğimi bilmeli , forumun enerji veren , naif yorumcularından 🌷
        @etoile çok dobradır kendisi , altı boş cümleler kurmaz ,kesinlikle tanımak lazım 🤙
        @Coolness çok yakın hissediyorum aslında muhabbetimiz de var ama kısıtlı , samimidir 🫶🏻
        @Bubenimoykumm hep haklı yorum yapar gibi düşünüyorum , haksızlık ettiğine denk gelmedim 🙃
        @belladonna çok güzel tarifler biliyor baya hamarat , bi zamanlar az faydalanmadım , özlendi 😅
        @perimasali802_ komşum olsa sabah akşam kahve içelim mi çay içelim mi diye darlayabilirim , sanki muhabbeti yanyanayken daha da iyi sararmış gibi hissettiriyor 😅
        @TombulHatun öyle uzaktan uzaktan seviyorum tombul hatuncuğumu da , çok akıllı biri 😍😅
        @Moonlight_ o kadar özledim ki gelse de yemek tatlı krizlerine soksam onu , inanılmaz iyi bi kadınsın mooni ♥️
        @gizew yine özlediklerimden , az konuşur çok anlaşırız 🫶🏻
        Eminim unuttuğum çok kişi vardır , bu sıralar aktif olmayanlar özellikle ..

lanjalee jale aşkım neden uzaktan seviyorsan ben sevmeyi sevilmeyi severim 😄