Mommy12 Ben onun küçültmesiyle küçülmem ki. Linçleyen linçlenir. Her istediğini söyleyen istemediğini işitir. Ben dobralık ile patavatsızlık arasında çok fark olduğunu görüyorum. Nilsu böyle eğleniyorsa eğlensin. Ciddiye almayın derim 😊

Mommy12 seni nasıl mutlu edebilirim. Tamam dedim daha ne diyeyim.

Coolness aşkım diğerleri bilmek istemiyor gibi hissettim.

zarifhanim elbette küçülmezsin. Sen her zaman zarifsin 🌸 ama kimsenin haddi değil istediği zaman bu şekilde kimsenin konuşma hakkı yok.

• Düzenlendi

Coolness ben de merak ediyorum. Yorumlarına bayılıyordım. Aynı ülkede yaşama geçmişimiz varmış da tanıdık da çıkarız belki diye soramadım 😂

Coolness sokaklambası yorumlarını sevdiğim biri. Zeki kadınları hep sevmişimdir. Gelir bence yine. Bir problemle gitmediyse

Coolness bir ara bulunmuş orada sanırım orayla ilgili bir yorumunu okumuştum. Ben birkaç yıl kaldım orada da şimdi o da ben de Türkiye’deyiz😅

Mommy12 ortak noktanız neresiydi merak ettim 😂

nilsu Konuyu uzatmayın bence. Kimse de askı almasın. Postumu farklı yerlere çektiniz ya . Post sabote etmekten alabilirsiniz.

• Düzenlendi

Coolness Fas😅 ama bana yorum olarak değil de başkasına yazmıştı . Ben o zamanlar sessiz kullanıcıydım 🤓

Mommy12 Aaa güzel bir noktaymış ama bir gün Marakeş sokaklarında keyifle gezmek dileğiyle 🧞‍♀️

@Coolness
                @Sokaklambasi
                @melebek
                @Medusa
                Sizi birbirinize çok benzetiyorum ve keyifle yorumlarınızı okumuşumdur hep. Kıvrak zekalı, espirili, neşeli herşey var 🌸 @melebek i çok merak ediyorum. Keşke iyi bir gözlemci olabilsem de görebilsem onu 🥲

@Cicekliperde
                @belladonna
                @TombulHatun sizlerin de sanaldan gerçek hayata uzanan samimi arkadaşlığınızı, insanlara karşı güzel yorumlarınızı, genel olarak seviyorum. Öğretmenlerimle alakalı zaten düşüncelerimi daha önce de belirtmiştim. Ayrı seviyorum 🌸

Coolness inşallah. Ama yazın asla gitme derim 🤯 Ekim Kasım çok ideal. Konaklama için güzel bir riyad da olursa çok güzel bir tecrübe olur 🩵