Cicekliperde @Sokaklambasi kısaca: serseri kız ve aşırı merak ediyorum kendisini 👀
Kısaca anlatın
zarifhanim elbette küçülmezsin. Sen her zaman zarifsin 🌸 ama kimsenin haddi değil istediği zaman bu şekilde kimsenin konuşma hakkı yok.
Mommy12 böyle birini asla kaçırmak istemezdim, yurtdışında olduğunu bilmiyordum bu arada, nerdesin @Sokaklambasi
nilsu ihtimal yüksek
Coolness sokaklambası yorumlarını sevdiğim biri. Zeki kadınları hep sevmişimdir. Gelir bence yine. Bir problemle gitmediyse
Cicekliperde niye ama. Ne yaptım.
nilsu Konuyu uzatmayın bence. Kimse de askı almasın. Postumu farklı yerlere çektiniz ya . Post sabote etmekten alabilirsiniz.
Bubenimoykumm ne guzel dedin🌷🌸
Ahh narin cicegim sende oyleee 🥹🥹🫂
@Coolness
@Sokaklambasi
@melebek
@Medusa
Sizi birbirinize çok benzetiyorum ve keyifle yorumlarınızı okumuşumdur hep. Kıvrak zekalı, espirili, neşeli herşey var 🌸 @melebek i çok merak ediyorum. Keşke iyi bir gözlemci olabilsem de görebilsem onu 🥲
@Cicekliperde
@belladonna
@TombulHatun sizlerin de sanaldan gerçek hayata uzanan samimi arkadaşlığınızı, insanlara karşı güzel yorumlarınızı, genel olarak seviyorum. Öğretmenlerimle alakalı zaten düşüncelerimi daha önce de belirtmiştim. Ayrı seviyorum 🌸
Mommy12 teşekkür ederim canım.
aredhel Aynen öyle ama birazda marjinal
perimasali802_ Kardeşim benim❤️