incinmissindedi sende evinden çıkma cagirirsa ağrım var de gitme
Kızlar bi dertle geldim
seraydural98 yok gitmem vala kendi işimi zor yaparım anca havalar biraz ısınsın ben kendi temizligime girisicem. Onunkife kim gelip kalıyorsa o yapsın
incinmissindedi Allah yardımcın olsun canim
incinmissindedi bence artık bu adamdan çocuk sahibi olmayı bırakın. Yalnız bırakırsa diye bir şey yok bırakacak hadi ilkinde il dışında 2.de evde ama kendine meşgale bulmuş başı ağrımasın diye evden kaçmaca. Hiç mi boş zaman bulamamış sigara için olsa 10 15 dk pöfür pöfür içecek zaman bulurdu. Eşin annesinin etkisinden asla çıkmayan bir adammış görmek istememişsin. Benzerini evlendiğim ilk yıl yaşadım bu şekliyle değil ama anne babasının ağzıyla geldi beni azarlayacak sözüm ona o gün sussaydım eşime karşı artık hep öyle devam edecekti. Eşin beyfendi mutfakta meyve sebzeler çürümüş görmek istemiyorsa siz bebeğinizin başındayken evle ilgilenecek ya da bebeğinizin başında bekleyecek siz de hem kendinize hem eve zaman bulacaksınız. Eşiniz damızlık mı sadece üredim bitti gibi davranıyo
incinmissindedi bulaşığı kimle yapıyorsa onunla yıkasın kendine iş çıkar boşver
buzdankalpler size öyle geldiğinde siz naptınız peki. Bu covuktan sonra artık tamamen yapmamayı düşünmüyorum Çocuk zaten. Yaşım tutsa baglatırdım ama tutmuyor baglatmazlar muhtemelen. Covuklar biraz daha büyüyünce ben tamamen bitirmeyi düşünüyorum, ailem arkamda durur ama hemen bitirmemem taraftarında . Abim olsun annem babam olsun destek olup yardımcı olurlar bana
yrgn1mmy aynn öyle yapcam
- Düzenlendi
incinmissindedi eşim gelip bana onlardan özür dile dediğinde onlar benden dileyecek dedim. Konuşma şekli biraz sertti ben de aynı şekilde sert söyledim. Onlar gülüp eğlensin diye benim mi kalbim kırılsın ağlayım mı dedim. Dua et bişey demeden kalktım masadan ağzımı açsaydım dilimin kemiği yok esas o zaman üzülürlerdi dedim. Biraz sinirliydi çıktı odadan. Bi süre sonra ben de çıktım sakinleşince yanlarına gittim özür dilediler. Şuan onlar da saygısını kaybetmiyo ben de saygısızlık etmemeye çalışıyorum aileme nasılsam öyle davranıyorum. 3. Çocuktan sonra yaşa bakmıyolar diye duydum siz de bir araştırın arkadaşımdan öğrenmiştim. Bu arada eşim hala ufak ufak sinirlerimle oynuyo eşim bey ama yakında yine bir ağız payı alıp hizaya gelecek arada hepsinin vidaları gevşiyo bi tarafları değişik oynuyo sıkmak gerekiyor
buzdankalpler ayn vala arada sıkmak gerek, yoksa iyice abartıyorlar. Ben eşimin böyle saygısız olmasını ona deil onun ailesine bagliyorum. Şahsen konu ne olursa olsun eşim hepsinde beni haksız görüyor bi ara baya patladım annesini savundu, gidicem senden boşanıcam dedim kalktım gece hazırladım aradım annemle abimi gelip alın beni dedim. Çocukları izin vermedi almama canın cehenneme zaten bu gece bakmazsın kendin getirirsin covukları bana dedim. Kayımbabam kaynanam da gelip tehdit eder gibi gidersen bi daha gelemezsin dedi. Bende gidersem zaten bi daha asla gelmem biter dedim, tutuştular bu sefer annemler gelene kadar gelip yanımda durdu zorla içeri götürdüler zorla barıştırdılar eşimle. Eşimde abime demiş ki ben onu savunsam daha hiç tutamam onu demiş.( Ama bu lafı annesi ona demiş yüzde yüz eminim, dün kaynanamın bu lafı diger kaynıma dedigini de duydum karını savunsan tutamazsın daha çok yapar dedi netleşti tm dedi bu kadın dolduruyır)
Cansu-yu bi baktı oda dogurdı 😂
incinmissindedi ama helal olsun ben olsam utanırdım çekinmeden söylemişsin kaç yaşındalar ki 😂
incinmissindedi ayy evet ya pardon 😂
incinmissindedi kayınvaliden ne iki yüzlüymüş ne içten pazarlıkçı evlerden ırak. Ama kocanın da aklı başında değilmiş. Aklını kullanabilse etki altında kalmaz. Sonuçta siz bir ailesiniz. Aile dediğin birbirine sahip çıkar korur kollar
incinmissindedi eşinin doğru insan olduğunu düşünüyor musun canım? Tek sorun doğum yaptığında kafan rahat olsun diye annene gitmen mi acaba? 3. Çocuk diyorsun hem de sabır diliyorum sana. Eşinle umarım yokuna girmeyecek şeyleri konuşup sonuca ulaştırırsınız çünkü bu kadar ilgisizlik değersizlikle bu hayatı yaşamak hele ki 3 çocukla çok zor.
vahsikelebekk doğru insan deil bunu yeni yeni anladım
vahsikelebekk inşallah bir an önce kurtulurum
incinmissindedi umarım hayatın güzelliklere ulaşır canım