Biyiklim bem bi 12 kilo kadar aldım ikizlerde 25 almıştım ama ona rağmen zayıf duruyordum 70 falan olsam iyi aslında

TombulHatun zatıflamak isteyen yine bi şekilde zatıflıyor ama kilo almak çok zor

bitterdelisi24s yürüyorlar kız şaka maka iki buçuk yaş olacaklar yeni yeni bişeyler anlatmaya çalışıyorlar kelime kelime bıt bıt bıt konuşuyorlar
      Tuvalet eğitimine başladık üçüncü ayımıza gireceğiz tık yok o biraz çok yorucu bez takma perileri gidip geliyor

bitterdelisi24s yemek delisi biriyim millet uzulunce stres olunca yemeden kesilir. Ben tuzlu tarli acı ekşi karışık yiyorum. 🫠🫠🫠
        Son günlerde kilo aldığımı anlıyordum ama korkuyordum tartıya çıkmaya en son bir patlama yaşadım başladım. Şükür bu kadar gitti en az bir bu kadar da giderse daha çok rahatlayacagim. İnşallah basaracagim bu sefer

TombulHatun, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

TombulHatun çırpı sıska

Demiyorsunuz sağolun gözünüzle herşeyi anlatıyorsunuz çenemi zor tutuyorum o götünüzü küçültün önce dememek için😂😂
          Şaka bi yana amaan zayıflık şişmanlık artık utanılıp sıkılınacak şeyler olmasın yaa nefret ediyorum herkes kendi ilgilensin görünüşüyle sağlık yönü ayrı tabi🙄

Eskobar aynen bende 70 olsam iyiydi ama zor olur 😂 kilo alan bi yapım yok

Eskobar bende kolay veririm zor alırım 5 yıl evliliğimde 5. Yılda zor aldım 😅

SuVeAtes bende hayranım moreli bozulunca yemekten kesilenlere :) be aksine daha çok yerim :((( neyseki suan iyiyim ya bakalm devam :))

Eskobar biraz daha bekle istersen :) tam 3 e doğru başlat çocuklar içinde senin içinde daha kolau olur