zayıflıyoruz 🤩🤩🤩
lgrth bana da yapıştı ya 75 74 73 bu kadar 1 hafta diyet yapıyorum 2 3 kilo gidiyorum hadi diyoruma biraz yumuşatayim gene alıyorum 😆 döngüden çıkamıyorum hani istikrarlı olsam vereceğim 13 kilo zaten yarısı da ödem muhtemelen ama yok illa yicem
Biyiklim evet görünüşüm 50 bile göstermiyo😂
yesilisevdotunukoru aaa aynı benim olaylar gidiyor zaten bu hafta yiyeyim sonra devam ederim diyip verdiğimden fazlasıyla dönüş yapıyorum 😂
lgrth ahahhaha detaya inden daha çok ortak noktamiz çıkar 😂
yesilisevdotunukoru kız bişey sordum 😁
Etipetito ahahah bende ama sonuç işte yok istediğim gibi olmuyor çünkü iradem zayıf 🤣
yesilisevdotunukoru çıkar çıkar 😂
Etipetito bencede 65 ideal :) bir yerde okudum insanın kendine bedenine saygısı olmalı diye o sözden sonra dedm yapabilirsin :)
SuVeAtes oo ben seni çok kararlı gördüm 👀 yaparsın. konuşmandan bellli :) hep beraber birbirimizi motive edelim 💕
TombulHatun kız bende neden gözükmüyo allah allah :)
amelyt boşver ya. olanları gör bak hepsi sıkıntı çekiyor evet zayıflıyorsun ama sağlığın yerinde oluyor mu orası şüphesi. en güzeli yavaş yavaş kendin vermek
Eskobar ben bıraktığım da ikizlerden şikayet edıyordun en son😂😂 büyümüşlerdir şimdi :) yürüyorlarmı allah bağışlasın canım
@bitterdelisi24s @TombulHatun @lgrth @Etipetito @yesilisevdotunukoru kızlar hiç moralinizi bozmayın. motivasyon her şeydir. Burda bazı arkadaşlar başlangıç kilomu biliyor. Şimdiki kilomu da biliyorlar. Temmuzdan bu yana aralıklı oruç yapiyorum. Kasımdan bu yana spor yapıyorum. Evde spor yapabilen biri olmadığım için salona gidiyorum. Pilates reformer gittim başlangıç olarak. Çok yorucu olmasına rağmen bana yetmedi haftada 2 gün belki hedefim olan 55 görünce pilates e tekrar başlarım. Fitness yapıyorum. Yani çok ciddi kilolar verdim. 3 5 değil. Geçen senelerde hiç diyet yaomadim. Psikolojik olarak kendimi hiç yormadim . Bir gün karar alır ve devam ettiririm dedim. Öylede oldu. Bir kereden karar aldım. Motivasyonum zirvede iken. Tatil dönüşü. Halen direncim kirilmadi. Kendime yeni bir beslenme Stili oluşturdum. Boyum 1.65 26 aylık kızım var. Kızımı babasina bırakıp spora gidiyorum. Önce ben. Sizde önceliği kendinize vermek istediğinizde başlayın. Sürekli diyet yapıp bırakırsanız hemen pes edersiniz. Kendinize olan inancınız azalır.ve yaşam biçiminiz o beslenme şekli olsun. Kendinize iyi bakın🌸🌸
Biyiklim ee 60 iyi değil mi ? arkdasım 48 kiloydu zar zor 52 yaptık suan mutlu. valla aksam yatmadan önce yumurta ye ekmekle :) ekmek arası kola ye :) bak nasıl alıyorsun :)))
Bahtsizbedevi_ allahım şaka mısınız :))) ne güzel işte ya:)) akşam yatmadan ekmek arası kola kaşarlı ekmek :) almaman imkansız.. ama gece ye işte
TombulHatun hahahaha :) herkes mutsuz
yesilisevdotunukoru aa hangi diyet grubu ki hatırlamadım kusura bakma lütfen .. allah hepimizin yardımcısı olsun ramazan da veriyorum ben dikkat ettiğim zaman inşallah sende verirsin
etoile hatırladım seni bi hoşgeldinini alırım 👀👀🤣 bende öyle yapmayı düşünüyorum kızımı eşime bırakıp yürümek istiyorum hem psikolojik açıdan da bana iyi geleceğini dusunuyroum inşallah dikkat edip yürüyüş yaparsam bende istediğim kiloya ulasıcam :)
bitterdelisi24s Kesinlikle haklısın ama yapmıyoruz bir türlü 🥹