• +18
  • Gerdek geceniz nasıl geçti peridelerim🔥💋

ayazz biz nişandan 1 hafta sonra nikah kıydık 1 .5 yıl nişanlı kaldık biz 1 yıl sonra ilişki oldu

lgrth ters cevap vermiyorum canım biz o düşünceye dalalı ilişki ye başladıktan 6 saat sonra düşündük ki başka yorumlarımda da belirtti stres yaratan kaynanam değil eşimin yengesi bizi ayrı ayrı sıkıştırdı bana dedi ki sakın kendini geri çekme rahat ol sıkma yoksa kızlık zarın geriye kayar. Ve benim gecmisim bekarligim pek temiz değil bakireyim ama biseyler yaşadım ve bunu eşim biliyordu o da bakire değilim zannetti bi an ister istemez

ayazz Biz sevgiliyken birlikte olmuştuk. 1. Düğünümde adet olmuştum, ikinci düğünümde anca birlikte olabildik. 😂 Bizim için normal bir buluşma gibiydi yani. Burda okuduklarim şaşkınlık verici 🙄

montimoon hele başka bi postlara bak hele oralarda ne insanlar var benim post çok masum kalıyor 😄😄😄

montimoon bu arada bende eşimi tanımadan evlendim toplam 2 hafta birbirimizi tanıma süremiz oldu saate vursan 1 hafta anca tanıştık. 1 hafta sonunda kocama kaçtım. Yani şöyle 1 hafta içinde tanıştım kaçtım. 1 ay için de babamlarin elini öpmeye gittik söz kestik kına yaptık 2 tane düğün yaptım. 1 buçuk yıllık evliyim 6 aylık oğlum var. 😄😄🥴

ayazz ona da zamanında öyle dediler kesin o da sana öyle söyledi korkma diye ama daha çok tedirgin etmiş sizi 🙂‍↔️

ayazz gittiğin ay hamile kalmışsın kız

asyarana eylül de kaçtım ocak ’ta hamile olduğumu öğrendim işte

Yorumların hepsi baskılı ilişkiyle olmuş ilk sefer
          Çok gereksiz değilmi yahu en önemli en özel ve en mahrem gün kimi alakadar edebilirki
          Olmuşsada olmamışsada bu iki kişiden başkasını alakadar etmezki
          Birde bizim karşı evde silah patlatmıştı iğrenç yaa tiksiniyorum bu konudan 😵‍💫😵‍💫

Kızlar ben de şaşkınlıkla okudum hepsini dünden beri. Üzüldüm de biraz, bu kadar baskıyla ilk anınızın tadına varamamak, başkasını memnun etmek için strese girmek.

Eskobar Olmuşsada olmamışsada bu iki kişiden başkasını alakadar etmezki

Çok güzel söylemiş🫶🏼
            yani “elalem” baskısı yüzünden insanlara hayatlarını, anları yaşama şansı vermiyorlar çok acı.