• +18
  • Gerdek geceniz nasıl geçti peridelerim🔥💋

ayazz Biz sevgiliyken birlikte olmuştuk. 1. Düğünümde adet olmuştum, ikinci düğünümde anca birlikte olabildik. 😂 Bizim için normal bir buluşma gibiydi yani. Burda okuduklarim şaşkınlık verici 🙄

montimoon hele başka bi postlara bak hele oralarda ne insanlar var benim post çok masum kalıyor 😄😄😄

montimoon bu arada bende eşimi tanımadan evlendim toplam 2 hafta birbirimizi tanıma süremiz oldu saate vursan 1 hafta anca tanıştık. 1 hafta sonunda kocama kaçtım. Yani şöyle 1 hafta içinde tanıştım kaçtım. 1 ay için de babamlarin elini öpmeye gittik söz kestik kına yaptık 2 tane düğün yaptım. 1 buçuk yıllık evliyim 6 aylık oğlum var. 😄😄🥴

ayazz ona da zamanında öyle dediler kesin o da sana öyle söyledi korkma diye ama daha çok tedirgin etmiş sizi 🙂‍↔️

ayazz gittiğin ay hamile kalmışsın kız

asyarana eylül de kaçtım ocak ’ta hamile olduğumu öğrendim işte

Yorumların hepsi baskılı ilişkiyle olmuş ilk sefer
          Çok gereksiz değilmi yahu en önemli en özel ve en mahrem gün kimi alakadar edebilirki
          Olmuşsada olmamışsada bu iki kişiden başkasını alakadar etmezki
          Birde bizim karşı evde silah patlatmıştı iğrenç yaa tiksiniyorum bu konudan 😵‍💫😵‍💫

Kızlar ben de şaşkınlıkla okudum hepsini dünden beri. Üzüldüm de biraz, bu kadar baskıyla ilk anınızın tadına varamamak, başkasını memnun etmek için strese girmek.

Eskobar Olmuşsada olmamışsada bu iki kişiden başkasını alakadar etmezki

Çok güzel söylemiş🫶🏼
            yani “elalem” baskısı yüzünden insanlara hayatlarını, anları yaşama şansı vermiyorlar çok acı.

vahsikelebekk gerçekten öyle hiç bişey anlamadım insanları mutlu edememe korkusu ne deriz korkusu belki de ondan 6 saat sürdü kimse üstümüze gelmeseydi olmayan stresi yaratmasa rahat rahat halletcez belki de😄

ayazz belki de değil bebeğim zaten öyle olacaktı. Elalemi düşünmekten siz de kendinize eziyet etmişsiniz. Elalem kim ya kim ne derse desin bence artık düşünmeyin kimseyi. Ayrıca bu yaşadığınız size ders olmuştur. Kendi evlatlarınıza bunu yapmayacak bilinçte ebeveynler olarak bir artı olarak sayın kendinize eşinle🌸

Ben buraya bi 1 yıl sonra falan editlerim.😂 Sevgililik koç- aslan birlikteliği malum fıttırı fıttırı🙊