• Muhabbet
  • Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂

Ben aldım siz almayın
Ben pişmanım siz de yapıp alıp pişman olmayın
Dolandirildim siz dolandırılmayın
Dediğimiz ne varsa bu posta destek dayanışma postudur giyim ev yaşam ne varsa farketmiyor 🌻

Gamzekck ben başlıyorum Instagram da viral olan Kore markasinin serumunu bir anlık cahillikle alıp biraz kullandım, o zamanlar arkadaşlarımın gazına da geldim ,sonra da icerigini araştırdım arkadaşlar sadece şişirme bir ürün fenomenler reklam parası alıp öve öve bitiremiyor
    Aynı şekilde the purestin bir iki ürünü de öyle diğerlerini bilemem Ama ben siyah nokta serumundan hiç ama hiç memnun kalmadım şişirme oda
    Ben aldım siz almayın

Gamzekck emzirme atleti tertemiz cekmecem de duruyo
      emziriyorsaniz yakası düğmeli elbise alın düğmesiz elbiselerim rafa kalkti “tesetturluyum”
      Doğum yapacaksanız yada gebelik istiyorsanız 0-3 ay takım en fazla 5 adet alın hemen büyüyorlar nice giydiremeden kaldırdığım kıyafetleri var oğlumun

Şimdilik bu kadar🌼

Gamzekck benim cok var ama birden sorunca aklıma gelmiyor dur gideyim bakayım 😂

rouge_ ay bir türlü gelmiyor aklıma ya suan gozumun onunde adidas samba var onu söyliyim bare ilk aldıgımda pisman olmustum niye bu kadar rahat diye abarttılar vs dedim fakat ilk aldıgınızda arkadası sert oldugu için ayaga vurabiliyor onu elinizle yumuşatın bu sorun çözülüyor sonra her rengini aldım

Avene mavi yüz yıkama jelini almayın o paraya asla degmiyor bence onun yerine rossmann isana med yıkama losyonu alın bakın sadece 1€ falan tr de de cok ucuz ve bir cok jelden daha iyi içerigi de güzel

Gucci flora gardenia parfümü bir zamanlar övgülerini hep duyuyordum güzel kokuyor cicek kokuyor ama buna benzer uygun fiyatlı parfümler cok o yüzden millete kanıp almayın farklı bir seyi yok birde kalıcı degil pek digerlerine gore mesela serideki diger parfümler oyle degil

Gamzekck ay hiç aklıma gelmiyo ya ihtiyacım değilse almıyorum bi şey çünkü kanıpta aldığım fiyasko yaşadığım olmadı hiç olduysa da çok ufak şeylerdir

Gamzekck benim var bir kaç tane şuan aklıma gelmedi gelirse yazarım 😅ama ben genelde çok harcayan biri değilim fuzuli gereksiz bir şey almam gerçekten lazım olan şeyi alırım evim için kendim için almayı seviyorum ama 😄

Gamzekck benim pek yok illaki birgün lazım olur diye alıyorum kenarda duruyor ama illaki birgün kullanacağım şeyler zamanını bekliyor sadece 🤣

Gamzekck düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum 😄
                    Ama internetten birşeye güvenemiyorum bir kere elbise aldım iyi cikmadi dahada almadım yani en büyük korkum bu

ayazz ben hiç almadım atleti ama sudyenini merak etmiyor değilim

rouge_ ay kötü anlamda pismansiniz diye anladım cümlenin başında ben henüz almadım iki rengini almak istiyorum ndndjdjd

rouge_ bende Nivea yüz yıkama köpüğünü almayın diyorum asla hak etmiyorlar alınmayı şimdi Bioderma pembe olanı kullanıyorum yeni başladım memnunum

Biyiklim ben bir ara eve çok takmıştım ama para dayanmıyor eve al al bitmiyor çok nankör 😂😂

lgrth demekki siz görmüş geçirmişlerdesiniz 🤭🤭

perimasali802_ ben ilk elbise aldığımda bana pazar donu yollamislardi kaziklandim yani 😂😂 bundan beş yıl önceydi şimdi ise usta oldum çarşıya çıkıp alasim gelmiyor her şeyi internetten alıyorum