Ben aldım siz almayın
Ben pişmanım siz de yapıp alıp pişman olmayın
Dolandirildim siz dolandırılmayın
Dediğimiz ne varsa bu posta destek dayanışma postudur giyim ev yaşam ne varsa farketmiyor 🌻
Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂
- Düzenlendi
Gamzekck ben başlıyorum Instagram da viral olan Kore markasinin serumunu bir anlık cahillikle alıp biraz kullandım, o zamanlar arkadaşlarımın gazına da geldim ,sonra da icerigini araştırdım arkadaşlar sadece şişirme bir ürün fenomenler reklam parası alıp öve öve bitiremiyor
Aynı şekilde the purestin bir iki ürünü de öyle diğerlerini bilemem Ama ben siyah nokta serumundan hiç ama hiç memnun kalmadım şişirme oda
Ben aldım siz almayın
Gamzekck emzirme atleti tertemiz cekmecem de duruyo
emziriyorsaniz yakası düğmeli elbise alın düğmesiz elbiselerim rafa kalkti “tesetturluyum”
Doğum yapacaksanız yada gebelik istiyorsanız 0-3 ay takım en fazla 5 adet alın hemen büyüyorlar nice giydiremeden kaldırdığım kıyafetleri var oğlumun
Şimdilik bu kadar🌼
rouge_ ay bir türlü gelmiyor aklıma ya suan gozumun onunde adidas samba var onu söyliyim bare ilk aldıgımda pisman olmustum niye bu kadar rahat diye abarttılar vs dedim fakat ilk aldıgınızda arkadası sert oldugu için ayaga vurabiliyor onu elinizle yumuşatın bu sorun çözülüyor sonra her rengini aldım
Avene mavi yüz yıkama jelini almayın o paraya asla degmiyor bence onun yerine rossmann isana med yıkama losyonu alın bakın sadece 1€ falan tr de de cok ucuz ve bir cok jelden daha iyi içerigi de güzel
Gucci flora gardenia parfümü bir zamanlar övgülerini hep duyuyordum güzel kokuyor cicek kokuyor ama buna benzer uygun fiyatlı parfümler cok o yüzden millete kanıp almayın farklı bir seyi yok birde kalıcı degil pek digerlerine gore mesela serideki diger parfümler oyle degil
Gamzekck ay hiç aklıma gelmiyo ya ihtiyacım değilse almıyorum bi şey çünkü kanıpta aldığım fiyasko yaşadığım olmadı hiç olduysa da çok ufak şeylerdir
Gamzekck düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum 😄
Ama internetten birşeye güvenemiyorum bir kere elbise aldım iyi cikmadi dahada almadım yani en büyük korkum bu
perimasali802_ ben ilk elbise aldığımda bana pazar donu yollamislardi kaziklandim yani 😂😂 bundan beş yıl önceydi şimdi ise usta oldum çarşıya çıkıp alasim gelmiyor her şeyi internetten alıyorum
Gamzekck bir dönem içinde salatalık cikiyor diyorlardı 😂😂😂😂