• Muhabbet
  • Alipta pişman olduğunuz neler var kadın dayanışması postu 😂

belladonna ay masallah ya bizim oldu yaz ayinda bebim evim de en üst kat koltuk altı bile pişik oluyordu

Airfrey hic memnun değilim damak zevkimize uymadı kaldırdık bir köşeye ikinci el olarak satsakmı diye düşünüyoruz

ayilfi herkes satıyor modelinizin ilanlarına bakıp sizde satılığa koyun bence

ayazz pijama tamam şimdi de fantazi gecelik önerileri jdkddkkdskks

Gamzekck bugün kocama aşırı sinirliyim kocam diyebilirmiyim 😂🫣

lolopoo 😂😂diyebilirsin kocalar hep mi böyle olur ya niye sinirlendirdi seni ben kocam yüzünden üç gün ağladım buraya giremedim diye happy moma dert yandım neyseki sonra aldı gönlümü

Gamzekck sağlıkla kucağına al canım benimde 3. Kızım aradan 6 sene geçtiği için herşy baştan alındı evde çok seviliyo dört dönüyoruz peşinde şımarık bebe 😅

minikooo sağol canım, Allah bağışlasın çiçeğim. Son çocuklar arada yaş farkı olunca en sevilen ve en simarigi oluyor gözler şimdi hep onun üstündedir 😂

Gamzekck ya bi sahur hazırla dedim kalk diyorum yatıyo kalk diyorum yatıyo sabah beri halim yok 1 gün dinlenmek suç mu aradan 1 saat geçti hala hiç bişe yapmadı ben ona diyorum o bana en son sinirle ben kalktım o da kalktı yaptık bişeler azıcık yedim gittim azıcık dediğim resmen açım ve brbek emziriyorum ne gerek car bunlara kalkıp yapsan ölürmüsün demi yapacağı bitane patates kızartması çay zaten vardı eşimi aşırı çok seviyorum ama bazen gerçekten pişman ediyorlar hala sinirden uyuyamadım.

Gamzekck o konu komple benden uzak hiç giydigim önereceğim yok ama Trendyolda bakınırken karşıma çıkan vardı bakım

Gamzekck
                  En uygun dikkatimi çekenler bunlardı yoksa daha güzelleri de var da bişey önerirken hep uygun fiyatlı olanı gönderiyorum sade şık bence 😄

@Gamzekck kesinlikle katılıyorum aynı fikirdeyiz hamur yoğurma makinasını iyiki almışım 😁