Sutlucikolati yok böyle şeyler burda söylenmez 🤣🤣🤣 kapak olurum sonra kıçımız sağlam diyelim biz ona 😉😄
Hello kızlar
Sutlucikolati bende çok iyi ilişkileri var sanıyodum şok oldum
perimasali802_ canım işe gittiğinde öyle mesajlar atıyoki bende ekran alıp anneme atıyorum sende kalsın diye oda bakıp silmek zorunda kalıyo çünkü 3 tane erkek kardeşim var biri evli diğerleri yanında onlarda aşırı düşkünler bana görür çıkıp gelir başları belaya girmesin diye siliyo
dertetmempertederim bide bna sor
Kadınlara güçleri yetiyor anca
Amin amin amin vala zaman kötü nasil olacak bilmiyorum çocuklar için çok korkuyorum
perimasali802_ öyle yapmaya çalışıyorum canım
yesim631 heh erkek kardeşlerine at sıçsınlar ağızlarına ya ne belası ablalarını koruyolar öldürmezler az bi bayıltırlar nolcak kız
yesim631 çarşıya cikiyorsan kendine hafiza karti alip ona yukle
perimasali802_ aynen öyle utanmaz şerefsizler
Sutlucikolati aşkım görücü usulü evlendik ama gerçekten seviyodum eşimi ama bu yaptıklarından sonra sevgimi başka bişeymi bilmiyorum şimdi
yesim631 o zaman tek çare gerçeten bitirmen olucak. Anlamıyorum böyle adamlar niye evleniyor ki
perimasali802_ canım hiçbiyere çıkamıyorum çıksaydı yanımda birileri olunca çıkıyorum tek bırakmaz hiç çıkmama
yesim631 o kadar sene o kadar yaşanmışlık illakı güzel anıların oldu bi alışılmışlık var bilindik bi his
dertetmempertederim canım kardeşimin biri ameliyatlı bayramdan sonra 2.ci ameliyatını olucak ama bunun için başlarını belaya sokmasına izin veremem kanı beş kuruş etmez için değmez
incinmissindedi ah bir bilsem
yesim631 ssleri gizli klasöre at
Ama hala regl olmadım
Bayramdan sonra hastaneye gitmeyi düşünüyorum