• Muhabbet
  • Hassas içerik‼️ölüm...🥺🙄

8 gün sonra

Mavininannesi ama yılların geçiyor yapma bunu kendine tedavi gormuyormusun anksiyetene iyi gelecek ilaçlar al zihinini boşaltır solgun gözlerin ne olduğunu iyi bilirim kimi öyle görsem içim acır hayat kısa yorma kendini

Mavininannesi

Bu sayfanın sohbetlerini tavsiye ederim ayrıca risalei Nur külliyatı okumanızı aynı zamanda sohbet edilen yerlerde bulunmanız bu korkuların hepsini alacaktır inşAllah

Mavininannesi kendine bunu yaparsan her gün ölürsün zaten, hayatı akışına bırak, yani Allah korusun Allah sıralı versin ama sen böyle düşünürken neyin ne olacağını bilemezsin. Uyku öncesi düşünceler manifest olarak geçer daha çok o yüzden daha olumlu şeyler düşünmeye çalış.

Coolness uyku öncesi değil o zaman her dk kendime daha çok yaklastiiyorum ölümü

Nurdem bi kaç gün önce çevremdeki insanlarla oturup birseyler yiyorduk ben hiç bisi yiyemiyorum herkes de fark etmiş hiç yemiyor bak falan dediler halbuki ben çok severim yemeği

Sevde_20 trafik kazası geçirdim küçükken ama o tramva bıraktı mı bilmiyorum bir süre yatalak kaldim