Sevde_20 namaz kılıyorum çok şükür zaten dediğiniz sureleri de her gece yatmadan okuyorum yani her gece hatim indiriyorum desem daha doğru olur tevekkül etmeye çalışıyorum sakinlesmeye çalışıyorum yinede bu öleceğim ve yok olacağım düşüncesini degistiremiyorum
Hassas içerik‼️ölüm...🥺🙄
Mavininannesi Bu konuda sana yardımcı olmayı çok istiyorum. Aynısını 2 yıl yaşadım. Panik atak ve atakların getirdiği korkular. Panik atak olduğuma dahi inanmadım . Her seferinde gerçekten bana bir şeyler oluyordu. Durduk yere çarpıntı ve sonrasında ölğm düşüncesi bilincini kaybetme düşüncesi. Doktora gittim tahliller temiz ve psikiyatriste hep yönlendirdiler. Psikiyatrist ilaç tedavisi başladı ve ben eve gelince bir karar vermek zorundaydım. Ya ilaç alıp hep uyku halinde olup, bağımlı olacaktım ya da psikolojimi kendim düzeltecektim. Her bu korkular geldiğinde bana bir şeyler olduğunda kendimi dışarı attım. Yürüdüm, güneşin altında oturdum. Bir sanatsal alana yazıldım. Onunla meşgul oldum , ordan arkadaşlarım oldu gündemim değişti. Evime misafir davet ettim temizlikle yemekle meşgul oldum. En önemlisi hacamat. Malum sıvılardan sonra insanlarda yan etki olarak bu şeyler başladı ve hacamatla vücut temizliği yapıyorum 5-6 ayda bir. Birde mutlu olacağın şeyler yap. Diyelim ki bir çikolata yemek seni mutlu ediyorsa kilo vs düşünme . En azından bu süreçte. Üzme kendini. Üzünce tetikleniyor. Herkes bir gün ölecek bu korkuyla yaşanmaz. Rabbim kuluna dayanılmaz acılar vermez. Eğer ki inancın varsa tevekkül etmelisin. Rabbim bizlere güzel ömürler nasip etsin. Çok dua et. Namazlarımı düzene sokarsan o huzuru hissedersin . Çünkü Rabbim dilerse seni bu sıkıntıdan alır. Birde nefes egzersizi yap. Trendyolda satılıyor nefes aleti
hedef ay ne güzel yapmışsın vallahi havalar bi düzelse soğuktan dışarı çıkamıyoruz bunaldık evde bi kaç gün önce iyidi sürekli dışarıdaydım küçük termosum var ona çay demleyip çıkıyordum parka vs iyi gelmişti yine 3 gündür evdeyim bunaldım geldiler bana yine kendimi kaybediyorum dediğin gibi deliriyorum sanıyorum böyle kendi kendime kafayı yicem diye korkuyorum bazen ozguven geliyo içime ya varsa var ölüm de çık işin içinden diyorum sonra o lafımdan da korkuyorum ya Allah günah yazdıysa diye 😀😀 bi manyak durumlar
Mavininannesi çocukken bi travma geçirdiniz mı büyük bi olay falan psikolojik destek alıyor musunuz
Mavininannesi ama yılların geçiyor yapma bunu kendine tedavi gormuyormusun anksiyetene iyi gelecek ilaçlar al zihinini boşaltır solgun gözlerin ne olduğunu iyi bilirim kimi öyle görsem içim acır hayat kısa yorma kendini
Bu sayfanın sohbetlerini tavsiye ederim ayrıca risalei Nur külliyatı okumanızı aynı zamanda sohbet edilen yerlerde bulunmanız bu korkuların hepsini alacaktır inşAllah
Mavininannesi kendine bunu yaparsan her gün ölürsün zaten, hayatı akışına bırak, yani Allah korusun Allah sıralı versin ama sen böyle düşünürken neyin ne olacağını bilemezsin. Uyku öncesi düşünceler manifest olarak geçer daha çok o yüzden daha olumlu şeyler düşünmeye çalış.
Coolness uyku öncesi değil o zaman her dk kendime daha çok yaklastiiyorum ölümü
krakbulut ay bu hocayı seviyorum dinliyorum arada
Nurdem bi kaç gün önce çevremdeki insanlarla oturup birseyler yiyorduk ben hiç bisi yiyemiyorum herkes de fark etmiş hiç yemiyor bak falan dediler halbuki ben çok severim yemeği
Sevde_20 trafik kazası geçirdim küçükken ama o tramva bıraktı mı bilmiyorum bir süre yatalak kaldim
Mavininannesi cok gecmis olsun ..
Mavininannesi çok geçmiş olsun etkisi vardır illaki
Mavininannesi üzüldüm zaten hayattan zevk alamama bu tür hastalıkların en sevdihi sey