Ay boceklerden korktugum kadar bu dunyadan hic biseyden korkmam kabir azabindan bunlardan sinanacagimi biluyorum gorunce acayip ter dokuyorum cok korkuyorum ya

sizene sabret canım keşke bak dinleseydin sana satma arabanı dedim vermezler yalancı köpek bunlar biraz keşke buradaki bizi de dinlesen bu kadar saf yerine koymalarına izin vermeyecektin kendini Allah büyük o kadar iyi anlıyorum ki seni insan hazmedemiyor benimde çok içimde dert salak yerine konulmak

sizene Google lensten aratınca görüntüyü ev çiyanı yazıyor :(
Binanın temelinde oluşan nem ve çatılarda biriken su sorun yaratabilir ve bir çıyan istilasına neden olabilir.
Yaprakları, tahtaları, çürümüş yaprakla karışık gübreyi ve diğer canlı maddeleri evlerin kenarlarından uzak tutun. Böyle bir bilgi var.
Umarım son olur :(

sizene dikkat edin bacım valla inşAllah birdaha çıkmaz eşin böyle sıpınak gibi bi yerlere girsiyse ordan da gelmiş olabilir evde durduk yere bundan çıkmaz

Allah yardımcın olsun canım dikkat et o çiyan tehlikelidir

sizene böcek mi çiyan mı her neyse onun çıkacağını nerden bilebilirdin ki olacağı varmış canım üzme kendini, eşin de daha dikkatli olsun bir zahmet çocuklar var birde Allah korusun

lolopoo sıpınak ne kızzzz anlamadım. Canım bir de depoya inmişti . Bir yatak odasını havalandırma için camı açtım Tel çıkmış fark etmemişim Bir de aşağıdaki komşu Kümes yapmış Tavuk besliyor İkinci kattayım ben Oradan mı geldi acaba

sizene konu cidden böcek mi ağladığın bana öyle gelmedi birikmiş sorunlar olabilir belkide içinde yaşadığın Sakin olmayı dene elinden geldiğince

lolopoo hayır yani ne alaka binanın altına kümes yapıyorsun be adam bi kaç kişi şikayet etti kokudan kavga etti adam yan binada aynı şekilde şikayetçi hani kazancını ordan sağlasa sesimi etmem de 😳

sizene yapmaaaaaaaaaa 😩 neden attin fotografiniiiiiiii 😭 gorur görmez kapattim gozlerimi ama aklimda hâlâ oooffff 😱 huylandim simdi Allah seni ne yapmasin gun boyu aklima gelicek simdi🥲

sizene ben de böyle bir evdeydim çıktım kurtuldum bu tarz evlerde tek çare taşınmak bunların küçüğünü görürdüm hep çok korkardim